Kirppislöytöjä

Uuden kodin valmistuminen ja sen sisustaminen siintävät vasta puolen vuoden päässä, mutta meikäläisellä on tietysti sisustusinnostus huipussaan. Olen selannut taatusti Pinterestin kaikki kuvat sekä ostanut pinon sisustuslehtiä kirppiksiltä. Eilen näin lehdessä ihanan inspiraatiokuvan ja ehdin puolen sekunnin verran miettiä, missä tässä on se pin it -nappula.

Haluaisin myös kiertää ihan jokaisen kirppiksen, jonka tämä maa päällään kantaa. Harjavallan kirppikset on toki koluttu jo sentti sentiltä: täällä on muuten peräti neljä kirpputoria. Japperista, joka on mielestäni paras, teinkin ihanan löydön: kaksi kromiputkituolia, joissa on harmaat, nahkaiset istuin- ja nojaosat. Kymppi per kipale. Jopa Jaakko oli näistä löydöistäni iloinen. Vielä kun nahka olisi ollut konjakinväristä, olisimme molemmat hyppineet riemusta.

Löytöni pääsevät uuteen kotiinsa tosiaan vasta vuodenvaihteessa tai viimeistään tammikuun lopulla. Siihen asti ne saavat majailla Harjavallassa, saunarakennuksella.

kirppislöydötA

Äiti keksi vaihtaa saunalle matoksi vanhan seinäryijyn. Olen itsekin yrittänyt bongailla kirppiksiltä ryijyä matoksi, mutta niillä on usein hintaa reilu satanen enkä ole raaskinut niin paljon maksaa.

kirppislöydöt

Messinkinen kynttilänjalka löytyi muutamalla eurolla Seinäjoen Lakeuden Shoppiksesta.

kirppislöydöt7

kirppislöydöt2

Ikkunalaudalla oleva mainoskirjain löytyi sekin Shoppiksesta. Hintaa sillä oli jo 25 euroa, mutta olen yrittänyt noita (valo)kirjaimia kirppareilta etsiskellä, joten nappasin mukaani.

kirppislöydöt3

Kuvissa näkyvä vihreä maljakko löytyi Merikarvian suulista, sekin kustansi vain muutaman hassun euron. Tällä hetkellä kaikki messingin- ja vihreänvärinen kiinnostaa kovasti.

kirppislöydöt8

Huomenna suunnataan Tampereelle, toivottavasti sillä suunnalla ehtisi käydä myös kirppiskierroksella. Saa vinkata hyviä kohteita siellä ja Satakunnassa! Ainakin Kokemäen Tuohitori täytyy ehtiä vielä käydä läpi ja lisäksi haaveilen päiväreissusta Raumalle.

kirppislöydöt5

1 Comment

  1. Moi! Itse en ole onnistunut Raumalla kummoisia kirpparilöytöjä tekemään, mutta muuten toki on kiva kesäkaupunki. Suuntaisin siellä Ratamakasiiniin, jos johonkin kirpparille menisin. Eurassa Kirputon on käymisen arvoinen. 🙂

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.