Matkaan lähden

Olemme ottaneet suunnaksi Helsinki-Vantaan ja Hanian jo kukonlaulun aikaan. Pari aikaisempaa päivää olen touhunnut melkoinen tulenlieska pyllyn alla, nimittäin muutimme aika rysäyksellä mummolaan ja siellä on edelleen hirveä kaaos meidän asuinkerroksessamme. Siivosin, roudasin, järjestelin, karsin ja heitin pois niin paljon ennen matkaa kuin kerkesin, mutta vielä olisi reissun jälkeen aika paljon hommia. Yritin järjestää kaiken muun kiireen keskellä teille tänne jotain lukemista, mutta isompia pohdintoja saatte odottaa vielä reilun viikon. Ajastin ensi viikolle aika kevyttä matskua, sillä aika ei yksinkertaisesti riittänyt muuhun. Lomaviikon jälkeen on tulossa kuitenkin painavampaa asiaa, joka varmasti koskettaa ja kiinnostaa monia. Stay tuned!

matkalle3

Etsiskelin vielä torstaina Jumbosta hullunkiilto silmissä uimapukua – aika mahdoton tehtävä näin elokuun lopussa. Alerekissä roikkui muutama hassu hajakoko biksuja, joita kukaan ei kesällä halunnut ostaa. Olisin halunnut reissuun uimapuvun, jota ei tarvitsisi koko ajan kiskoa paikoilleen, sillä keskittymiseni kulunee taaperon kaitsemiseen. No, ei löytynyt uikkaria ei, mutta tyhjensin sitten H&M:n alerekin biksuista. Etsin hädissäni myös aurinkolaseja, sillä Dolce & Gabbanani taisivat lähteä murtovarkaiden mukaan. Glitteristä löytyivät ihan hauskat ja ehkä ihan hyvä, että rantalomalla mukana ovat halpispokat, jotka voi heittää varomatta rantakassin pohjalle. Nauratti muuten, kun kolusin epätoivoisesti Mangot ja H&M:t aurinkolasien perässä. Tuon ostoksen kun olisi ehkä voinut tehdä paikan päälläkin. Toisaalta tykkään hankkia kaiken tarvittavan ennen matkaa, ettei paikan päällä sitten mene aikaa ja energiaa joidenkin basaarien syynäämiseen.

matkalle1

Sipelle hankin onneksi kokopitkän uikkarin jo joskus kevättalvella. Yritän suojata täydellisen taaperoihon mahdollisimman hyvin vaatteilla Kreikan paahtavalta auringolta. Aika paljon tulee varmasti vietettyä aikaa poolilla ja rannalla, joten tämä oli oli ihan loisto-ostos. Nakkasin samalla kerralla ostoskoriin nuo vesitossut tietämättä yhtään, ovatko moiset hyödyke vai turhake, mutta testataan nyt. Päähineen kanssa tullee ongelmia, sillä neiti repii kaikenlaiset hatut välittömästi päästään. Onneksi mukana on yksi naruilla varustettu lätsä.

Tulkaa siis ensi viikolla tsekkailemaan ajastetut postaukset ja palataan livenä sitten viikon päästä. Kuulumisia Kreetalta voitte seurata Instagramista ja Snapchatista, löydyn molemmista nimimerkillä irenenaakka.

1 Comment

  1. Hyvää ja nautinnollista matkaa. Omakin onneksi lähestyy, tämä kesä kun on tehnyt ihan hulluksi.

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.