Mätsäävät syysloma-asut

Elloksella näyttäisi olevan niin paljon kaikenlaista erilaista alennusta alennuksen perään, että intouduin tekemään taas kollaasit äidin ja tyttären mätsäävistä asukokonaisuuksista. On peräti 50 prossan tervetulotarjousta, 20 prossan alennusta kaikista kengistä ja niin edelleen – tsekkaa postauksen lopusta kaikki koodit.

Näistä tuli nyt vähän tällaiset menevän perheen syysloma-asut, kun oli pakko ottaa kuvaan mukaan tuo ihan mahtava Star Wars -matkalaukku. En ole tainnut nähdä yhtäkään (!) ko. leffaa (en edes muistanut mikä tuon kypäräukkelin nimi on) mutta tuo laukku on kyllä niin kertakaikkisen magee, että melkein haluaisin sellaisen itsellenikin.

Luulen, että kollaasin tyyppisestä asusta tulee oma syksyn turva-asuni: pitkä neulemekko, sukkikset ja Addun lenkkarit. Taidan viimein antaa periksi ja hankkia pilotinkin – se kun ei tunnu menevän muodista sitten millään.

kollaasi2

Adidas Originalsin PILOTTI // Ellos Collectionin PIPO // Ray Banin AURINKOLASIT //  American Touristerin MATKALAUKKU // Whyredin NEULEMEKKO // Adidas Originalsin KENGÄT 

kollaasi1 Ellos Kidsin PILOTTI // Elodie Detailsin PIPO // Ray Banin AURINKOLASIT // Ellos Kidsin pitkä PUSERO // Samsoniten MATKALAUKKU // Adidas Originalsin KENGÄT //

Ja tässä sitten rimpsu kaikista alennuksista ja tarjouksista, joita Ellos tällä hetkellä tarjoaa:

KOODILLA 345418 saat 50% alennusta tilauksesi kalleimmasta tuotteesta + säästät toimituskulut. Edut koskevat vain uutta asiakasta ja uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Edut ovat voimassa 30.9.2016 asti, ja ne voi käyttää vain kerran. Säästät normaalipaketin toimituskulut (norm. 5,20). Tili- ja laskuasiakkaan toimitusmaksu ilman toimituskuluja 0,-/tilaus, käteisasiakkaan 2,90/tilaus. Etuja ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin.

KOODILLA 345425 saat 30% alennusta kalleimmasta tuotteesta – koskee myös merkkituotteita (poikkeuksena Odd Molly- merkki). Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Alennus on voimassa 18.9.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin eikä Design by -tuotteisiin. Ei koske Odd Molly- merkkiä.

KOODILLA 345403 saat 30% alennusta kalleimmasta tuotteesta + SÄÄSTÄT TOIMITUSKULUT. Edut koskevat uutta tilausta Elloksen valikoimasta. 30%:n alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Säästät normaalipaketin toimituskulut (norm. 5,20) kun tilaat nyt. Tili- ja laskuasiakkaan toimitusmaksu ilman toimituskuluja 0,-/tilaus, käteisasiakkaan 2,90/tilaus. Edut ovat voimassa 30.12.2016 asti ja ne voi käyttää vain kerran. Etuja ei voi yhdistää muihin alennuksiin ja tilaajaetuihin, ale- ja kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Guest Designer -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin.

KOODILLA 345424 saat Ellokselta 20% alennusta kengistä, koskee myös tuotemerkkejä! Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia kenkiä, ja on voimassa 18.9.2016 asti. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin, tilaajaetuihin, kampanja-/alehintaisiin tuotteisiin eikä Design by -tuotteisiin.

TÄÄLLÄ saat 25% alennusta valikoiduista rintaliiveistä. Alennus koskee valikoituja rintaliivejä, joissa on merkintä Kampanjahinta. Alennus on voimassa niin kauan kuin tuotteita riittää, kuitenkin vain 18.9.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin, tilaajaetuihin tai alehintaisiin tuotteisiin.

TÄÄLLÄ saat 20% alennusta valikoiduista housuista! Alennus koskee housuja, joissa on merkintä Kampanjahinta. Alennus on voimassa niin kauan kuin tuotteita riittää, kuitenkin vain 18.9.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan.

postaus sisältää mainoslinkkejä

4 Comment

  1. Oi, onpa hieno tuo Star Wars matkalaukku! Tilasin kesällä lapselle Ellokselta Spiderman matkalaukun, mutta tuo olisi kyllä ollut ihan superhieno myös 🙂

    1. No tuo on aivan megaupee 😀

  2. Darth Vader on kyseinen ”kypäräukkelisi” 😀 Suosittelen katsomaan
    kyseiset leffat. 😀

    https://fi.wikipedia.org/wiki/Darth_Vader

    1. Joo siis näin kyllä sen nimen tuon laukun yhteydessä Lekmerin sivuilla ja muistui kyllä mieleen, mutten olisi muistanut, ellen olisi sitä nähnyt. Luulen, että nuo leffat jäävät edelleen katsomatta. Tai edellä on ainakin niin paljon muita leffoja ennen niihin uppoutumista 😀

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.