Miksei käydä täällä useammin?

Lähdimme eilen aika extempore käymään Porvoossa. Ilta-aurinko sai vanhan kaupungin näyttämään vieläkin kauniimmalta ja huokailin ehkä sata kertaa, miksei me käydä täällä useammin. Taisin jopa kysyä, että voitaisiinko muuttaa tänne.

Vanha mies ulkoilutti koiraansa mukulakivikadulla piippuaan poltellen. Ohi körötteli poika ikivanhalla Vespalla. Kun olimme lähdössä, näimme kun lasten syntymäpäiväjuhlat huipentuivat vanhakaupunkilaisessa puutalossa ongintaan: isä meni alas kadulle ja lapset onkivat toisen kerroksen ikkunasta. Se oli jo vähän liikaa – vitsit, mikä idylli!

porvoo1 porvoo2porvoo17 porvoo3 porvoo5 porvoo6 porvoo7

Kävimme Porvoon Paahtimon Bar & Cafessa kakuilla ja kaakaoilla.

porvoo8 porvoo10 porvoo12 porvoo16

Kirppiskierros Kellarikirppiksellä ei tällä kertaa tuottanut tulosta ja muut putiikit olivatkin menneet jo kiinni, kun könysin ylös kellarista. No, ensi kerralla sitten. Sovimme, että lähdemme joku kerta koko päiväksi Porvooseen. Lounastamme jossain kivassa raflassa ja koluamme kaikki ihanat antiikki- ja sisustusliikkeet.

porvoo18 porvoo19 porvoo20 porvoo23 porvoo24 porvoo25 porvoo1cporvooy

Seuraa blogiani Facebookissa ja Bloglovinissa! Instagram ja Snapchat: irenenaakka

1 Comment

  1. Porvoon vanhakaupunki on kyllä upea ja tunnelmallinen! Mullakin on pari vuotta edellisestä vierailusta. Vois vielä nyt syksyn aikana pyörähtää tuolla!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.