Sade, saat tulla

Tää huikkais täältä taas Elloksen uudesta alekoodista: nyt on nimittäin kaikki lasten vaatteet miinus 25 prosenttia. Keräilin kollaasin ajankohtaisia syysvaatteita, jos jollakin on vielä sadevaatteiden mentävä aukko kaapissa. Tilasin itse aiemmin tuon kollaasinkin keltasinisen Didriksonin sadeasusetin ja vaikuttaa tosi laadukkaalta. Vielä ei onneksi ole tarvinnut asua testata. Mutta sadekelit, saatte nyt tulla, ollaan valmiita.

sadeasu2

Ellos Kidsin SADEHAALARI // Skip Hopin SATEENVARJO // Didiksonin vaaleanpunainen SADEHATTU // Didriksonin sininen SADEHATTU // Didriksonin SADEASU // Reiman SADERUKKASET // Vinter & Bloomin SADESUOJA vaunuihin // Didriksonin KUMISAAPPAAT

KOODILLA 345718 saat 25 prosenttia alennusta lastenvaatteista, koskee myös merkkituotteita + säästät toimituskulut! Edut koskevat uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia lastenvaatteita. Edut ovat voimassa 30.9.2016 asti, ja ne voi käyttää vain kerran. Pienin toimitettava tilaus on 25 euroa. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Säästät normaalipaketin toimituskulut (norm. 5,20). Tili- ja laskuasiakkaan toimitusmaksu ilman toimituskuluja 0,-/tilaus, käteisasiakkaan 2,90/tilaus. Etuja ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin eikä Design by -tuotteisiin.

postaus sisältää mainoslinkkejä

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.