Valmistautumista juhlaan

Käyn aika harvoin missään yhtään juhlavammissa tilaisuuksissa, joten silloin kun käyn, otan juhlasta kaiken irti. Siis jo etukäteen. Minusta on ihana fiilistellä tulevaa, suunnitella asuja, koruja ja meikkiä ja panostaa kauneudenhoitoon erityisen paljon ennen juhlaa. En jaksa juuri meikata arjessa, kun olen lapsen kanssa kotona. Muskariin laitan vähän meikkiä, mutta esimerkiksi leikkipuistoon mennessä en (kiitos luojalle, tai siis Suvi Tiilikaiselle kulmapigmentoinnista). Niinpä päivät kuluvat pääosin meikittä. Siksikin on ihanaa panostaa meikkiin kunnolla, silloin kun meikkaan. Olen innostunut meikkaamisesta ihan uudella tavalla nyt kotiäitinä ollessani. Olen ostanut paljon enemmän kosmetiikkaa ja meikkausvälineitä kuin ennen.

Huomenna juhlimme blogikollegoiden saavutuksia Blog Awards -juhlassa. Olen stressannut asuvalintaani, mutta myös valmistautunut pitkän kaavan mukaan. Pitkä kaava tarkoittaa tapauksessani sitä, että  pohdin vähän tarkemmin syömisiäni ja keskityn riittävään veden juomiseen (ettei tulisi mitään ärsyttäviä turvotuksia), kuorin ja kosteutan ihoani ja otan suihkurusketuksen juuri ennen juhlia.

Tuotteita

tuotteet4

Vartalon kuorimiseen käytän tällä hetkellä Estelle & Thildin aivan ihanaa Sparkling Citrus Bloom -kuorintavoidetta*. Tämä on makuuni tarpeeksi tujua ja tuoksuu raikkaan sitruunaiselta. Tämä ei siis ole mitään sellaista perussuihkusaippuuaa, jossa on muutama kuoriva kikkare seassa vaan ihan kunnon tiukkaa mömmöä. Levitän vielä suihkussa ollessani iholle Lemon Juice & Glycerinen Lime & Jogurtti in-shower -vartalovoidetta, johon tutustuin ja ihastuin, kun se paljastui erään kuun Livboxista*. Tuote on ihan yliveto tällaiselle laiskalle rasvaajalle, sillä sen saa levitettyä supernopeasti suihkussa ja kosteuttaakin mielestäni hyvin.

Laiskotteluun ei kuitenkaan tällä kertaa ollut varaa, sillä iho piti saada ihan kunnolla kosteutetuksi suihkurusketusta varten. Niinpä levittelin yöksi vielä vanhaa kunnon manteliöljyä. Tähän tarkoitukseen käynevät monet muutkin öljyt ja ihan vartaloöljyiksi tarkoitetut tuotteet, mutta olen kokenut markettien elintarvikepuolelta löytyvän manteliöljyn hyväksi. Illalla öljytty iho tuntuu vielä aamulla kosteutetulta ja levitin aamulla ennen iltapäivän suihkurusketusta kevyen Estelle & Thildin Spring Rose Blonde -vartalovoiteen* iholle.

tuotteet5

Tein päivää ennen suihkurustetusta myös kasvojen puhdistuksen ja kuorinnan pitkän kaavan mukaan. Testasin Erikalta saamaani korealaista Blackhead Removal Activated Carbon -naamiota. Kasvot ovat tässä naamiossa aika rajun näköiset ja taaperoparka säikähti äitiään ihan pahanpäiväisesti. Yritin sitten lueskella hänen kanssaan hänen lempikirjaansa koko naamion vaikutusajan, ettei hän katsoisi minua päin. Naamion tehosta en oikein osaa sanoa mitään, mutta ainakaan se ei ollut yhtään niin helppokäyttöinen, kuin luulin. Myöhemmin illalla oli vuorossa vielä luottotuotteeni GlamGlow Youth Mud -savinaamio ja päätin olla traumatisoimatta lasta enempää ja antaa naamion vaikuttaa vasta tytön nukahdettua. GlamGlow’n vaikutusajan pidin jaloissani Sephoran Almond foot mask -sukkia, jotka kosteuttivat tehokkaasti kuivia jalkapohjia.

Savinaamion jälkeen laitoin kasvoille Estelle & Thildin Biohydrate Thirst Relief Vitamin Serum -seerumin* ja sen päälle yöksi vielä superkosteuttavaksi havaitsemani Originsin Drink Up Intensive Overnight -naamion*. Aamulla puhdistin ihon tarkkaan Lumenen uudella Lähde Pure Arctic Miracle 3 in 1 Micellar -puhdistusvedellä*, sillä suihkurusketuksen jälkeen ei misellivettä kannata käyttää, jos haluaa rusketuksen pysyvän. Olen nyt muutenkin ottanut taas miselliveden käyttöön, sillä tajusin jälleen, että meikin poiston jälkeen iholle jää meikinjäämiä. Misellivesi poistaa ihan oikeasti viimeisetkin meikkivoidejämät.

tuotteet2

Kaiken kuorimisen ja kosteuttamisen jälkeen kävin keskiviikkona Offerilla-tarjouksella suihkurusketuksessa. Tarjoushaukkana hyödynsin Offerilla-diilin, vaikka olen huomannut että suihkurusketusten laadussa on tosi paljon eroja enkä ollut käynyt aiemmin diilin tarjoamassa paikassa. Hoitola oli HotSpot Hair & Beauty Lönnrotinkadulla, missä superkiva ja hauska Mariam teki rusketuksen kanssa tarkkaa työtä ja olen tosi tyytyväinen sävyyn. Rusketuksesta tuli superluonnollinen ja Mariam käytti kynsiini, kyynerpäihin ja polviin jotakin voidetta, joka estää sävyn tarttumisen kuiviin kohtiin. En ole törmännyt tuohon tuotteeseen aiemmin suihkurusketuksissa, mutta selvästi sellainen kantsii otta käyttöön muidenkin ruskettajien. Mariamia voi ilman muuta suositella!

Miten te valmistaudutte bileisiin? Parhaat vinkit jakoon!

* merkatut tuotteet saatu testiin blogin kautta – postaus sisältää mainoslinkkejä

1 Comment

  1. Moikka

    tuli tästä kauneuspostauksesta mieleen, että olis kiva kuulla tarina noista sun kestokulmakarvoista 🙂 En ainakaan ole löytänyt, että olisit niistä kirjoitellut? 🙂

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.