Ex-muotibloggaaja

Olimme viime viikolla Johannan kanssa lounaalla ja ikivanhan tavan mukaan otimme asukuvia lounaan jälkeen. Vaunuissaan istuva taapero ihmetteli, mitä äiti ja kummitäti puuhaavat. Kuvasin Johannaa, mutta päätin ottaa omasta asustani kuvan vasta kotona, kun olin vaihtanut hoitolaukun asuun paremmin sopivaan veskaan. Asujen kuvaus on ollut osa elämääni jo melkein kymmenen vuotta. Ihan hullua! Olen miettinyt tosi paljon, osaisinko olla ilman arkeni ja asujeni kuvaamista.

Minulta on kyselty, aionko töihin palattuani jatkaa muotiblogin päivittämistä. En missään nimessä. Joudun sumplimaan aika tavalla, että ehdin käydä töissä, päivittää tätä blogia ja viettää tietysti vielä perheaikaa. Ehkä joskus jopa treenata ja nähdä ystäviä. Haluan kuitenkin pitää täällä perheblogissa yllä vielä totuttua tapaa kuvata päivän asuja. Toivottavasti tyylini kiinnostavat edes joitain teitä blogiani lukevia 🙂 Olen niin inspiroitunut syksyn pukeutumisesta, että haluaisin jonainen päivänä otattaa ihan kunnollisia, laadukkaita asukuvia. Sellaisia, joiden taustalla ei ole esimerkiksi autotallin ovi 😀 Kertokaa, jos tykkäätte sellaisesta sisällöstä niin nakitan siskon metsästämään kunnon kuvauslokaatiota ja kuvaamaan asuja.

Nyt ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua!

trenssiasu trenssiasu2trenssiasu56 trenssiasu3 trenssiasu4

Kuvat Erika Naakka

Takki Lindex

Merinoneule Weekday

Housut H&M

Laukku Balenciaga

Aurinkolasit Glitter

Kengät Adidas

Koru Kreetan-tuliainen

Koira Espanjan katukoirat 😉

6 Comment

  1. Asukuvia? Kyllä, kiitos! Seurasin muotiblogiasi ja nyt tätä, vaikka olen 21-vuotias opiskelijatyttö. Kummityttöni on hieman teidän tyttöä nuorempi, joten aiheet ovat kyllä kiinnostaneet, mutta mielellään näkisin vielä inspiroivia asukuviakin!

    1. Onpa ihanaa kuulla, että kaikenlaiset aiheet kiinnostaa 🙂

  2. Joo, asukuvat kiinnostaa ehdottomasti! 🙂

    1. Onpa kiva kuulla! Asukuvia tulossa 🙂

  3. Asukuvat on kivoja, tykkään myös siitä miten puet lastasi.
    Mutta räväytä hei välillä? Nordic-chic on sulla jo hyvin plakkarissa. Kokeile jotain uutta?

  4. Joo asukuvat kiinnostavat, sillä luin aiemmin muotiblogiasi, ja seurasin tänne. Tykkään hakea asukuvistasi ideoita, sillä olemme aika samankokoisia. Tosi kiva asu muuten gaalassa!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.