Se tunnetuin lastentuoli

Olin keskiviikkona juhlistamassa illallisen merkeissä Kellohallissa Stokken ikonista Tripp Trapp -tuolia, jota on valmistettu vuodesta 1972 lähtien peräti kymmenen miljoonaa kappaletta. Tripp Trapp on klassikko ja varmasti jokainen pohjoismaalainen tunnistaa tuolin muotokielen. Aika moni on sellaisessa itse istunutkin tai ostanut lapselleen. Minulla ei ollut tuolia lapsena, mutta pääsin istumaan siihen nyt, näin vähäset kypsemmällä iällä! Istuimme koko sakki dinnerillä erivärisissä Tripp Trappeissa. Tuoliahan voi käyttää erilaisin lisäosin ja säädöin ihan vastasyntyneestä läpi elämän. Oli muuten hyvä istua!

stokketripptrapp3

stokketripp8

stokketripp

stokketripp3

stokketripp4

stokketripp7

stokketripp5

stokketripptrapp2

stokketripp9

stokketripptrapp

stokketrippp

Kuvat 2, 9, 11 (c) Jari Salo

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.