Meikkiostoksia ja alekoodi

Tein hiljattain ihan superpitkästä aikaa tilauksen Yves Rocherille. Ajattelin kertoilla teille tuotteista vasta, kun olen päässyt niitä testaamaan, mutta sainkin eilen tiedon hauskasta halloween-kamppiksesta, jossa tilaaja saa ensimmäisen ostoskoriinsa lisäämänsä tuotteen kaupan päälle. Niinpä päätinkin listata tilaamiani tuotteita jo nyt, jos joku innostuu kieltämättä houkuttelevasta kamppiksesta (jonka siis itse missasin, buu!)

yvesrocheralekoodi1

♥ Ripsarini vetelee viimeisiään enkä ole varsinaisesti vieläkään löytänyt mitään sellaista ykköstuotetta ripsivärin suhteen, jota en vaihtaisi pois. NIinpä päätin kokeilla Mascara Volume Elixir -ripsaria, joka on näemmä saanut jonkin palkinnon Ruotsissa. Ja hylsykin on hieno 🙂 

♥ Gel Effect Lacquer -kynsilakkoja olen kokeillut aiemmin ja todennut superhyviksi. Lisäksi nudesävyt ovat kauniita. Muita en juuri kynsissäni edes käytä. Tummempi on sävyä Taupe rose ja vaaleampi Beige radieux.

Pure Systemin Spot Killing Patch -finnilaastarit lähtivät mukaan ihan hetken mielijohteesta, kokeilen nimittäin mielelläni kaikkia finninkukistajia. Tästä oli hyviä arvosteluja ja hinta ihan minimaalinen, joten lähti sen kummemmin miettimättä mukaan.

♥  Yves Rocherin itseruskettajista olen kuullut monesta suunnasta niin hyvää, että päätin kokeilla, kun kasvoille tarkoitettu itseruskettava voiteeni loppui. Testiin lähti siis Autobronzant Self Tanner Lift Care -itseruskettaja.

♥  Lisäksi nappasin ostoskoriin omega-kolmosia, sillä ravintolisäasiani ovat ihan retuperällä ja kuulemma imettäjät tarvitsevat extra-annoksen omegakolmosia, siispä testiin Omega 3 Vegetal -kapselit

Kampanjaehdot: Happy Halloween! Saat valinnaisen tuotteen tilaajalahjaksi! Valitse mikä tahansa tuotteemme kaupan päälle. Saat ostoskorisi ensimmäisen tuotteen kaupan päälle, kun tilauksesi on yli 9,90 €. Alennuskoodi: TREAT16. Kampanja on käynnissä 1.11 asti

Kommenttiboksiin saa laittaa jakoon kaikki parhaimmat Yves Rocher -tuotevinkit!

postaus sisältää mainoslinkkejä

1 Comment

  1. Mä en olekaan ennen Yves Rocheria kokeillut. Nyt olisi hyvä hetki, kun luotto valmistajani veti kaikki meikkituotteensa toistaiseksi pois markkinoilta, koska haluaa kehittää niitä entistä paremmiksi. Syy tuotteiden pois vetämiselle on jalo, mutta himpun verran ahdistaa, kun luotto BB-voide osoittaa uhkaavia loppumise merkkejä. 🙁
    Lisäksi, me kaikki suomalaiset tarvitsemme hurjasti lisäravinteita, kun meidän ravinto on köyhtynyt niin paljon. Minulla menee päivittäin aloemehua, päivittäisvitamiineja, omega-3 ja vielä maitohappobakteereja. Flunssakautena saatan ottaa vielä ekstraa päälle. Lisäksi hyvä ravinto auttaa myös siihen ihoon ja finneihin. 🙂 Minulla on muun muassa ihon ja hiusten laatu muuttunut täysin, kun aloin syömään lisäravinteita. Kannattaa katsoa, että ne ravintolisät on luonnollisessa muodossa, koska meidän kroppa ei esimerkiksi tunnista teollisia vitamiineja.
    Tulipa maraton kommentti. 🙂 Hyvää alkavaa viikonloppua.

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.