Viikon parhaat

Viikon paras ruoka

Hanna Gullichsen vinkkasi jälleen aivan ihanan pastareseptin blogissaan ja instassaan. Kärsin tunnetusti parantumattomasta korianterihimosta, joten korianteripestopasta on kyllä kaivattu uutuus ruokapöytään. Rakastan myös Hannan avokadopastaa, mutta jostain syystä Jaakko ei siitä niin välitä. Korianteripestopastasta hän sen sijaan innostui. Vastoin kaikkia odotuksia myös taapero näytti nauttivan tästä kovasti! Taitaa olla samanlainen vahvojen makujen ja mausteiden ystävä kuin äitinsä.

ParhaatKorianteripesto2

Viikon paras asia

Meidän uusi koti, ah, siellä se seisoo niin kauniina ja niin hyvällä mallilla. Kävimme talossa ihastelemassa eilen ja vitsit, miten vatsassa kihelmöi, kun mietin, että ihan kohta asumme siellä. Uudessa kodissa, jonka materiaaleista olemme saaneet itse päättää. Ehkä eniten innoissani olen tuosta olohuoneen huonekorkeudesta ja kaksi kerrosta korkeista ikkunoista. Ahdistun pimeissä asunnoissa ja tässä ainakin riittää valoa. Makuuhuoneeseemme tulee ikkuna koko seinän leveydeltä ja korkeudelta ja tuo ikkuna osoittaa olohuoneeseen ja taas sen suuriin ikkunoihin. Oikeasti, rakastan tuota kotia jo nyt niin paljon!

talolla

Viikon paras kirja

Anneli Auerin kirja alkoi ahdistamaan aika pahasti ja tuli lopulta painajaisiin. Niinpä päätin ottaa kuuntelulistalle välillä vähän kevyempää kamaa. Palaan Ulvilan murhamysteeriin myöhemmin. Kuuntelin ennätysnopsasti opiskelukaverini Henriikka Rönkkösen Mielikuvituspoikaystävä-kirjan. Olen seurannut hänen hulvattomia juttujaan jo hänen blogistaan ja on aivan superhienoa, että hän on nyt julkaissut esikoiskirjansa. Minulla on tunnetusti ja vähemmän tunnetusti todella roisi huumorintaju ja Henriikan tekstit osuvan kyllä niin keskellä meikäläisen nauruhermoa, että! Välillä kirjaa kuunnellessa tirskuin ja mietin, ettei kukaan muu kuin Henriikka uskaltaisi kirjoittaa tällaista. Että voiko näin edes sanoa, saako näin sanoa!? Mutta ei kirja missään nimessä ole vain härskejä seksijuttuja vaan myös tosi diippiäkin pohdintaa ihmissuhteista ja ihmismielestä. Saatoin samastua niin moneen kohtaan ja kirjan kuunneltuani ehkä ymmärtää itseänikin paremmin.

parhaatMielikuvituspoikaystävä

Viikon paras paketti

Tyttö sai aivan ihanan paketin Aarrekidiltä. Paketista paljastui merkin syysmalliston Snakes- ja In the Garden -kuosisia vaatteita. Kuvissa tuota jännittävää In The Garden -kuosia, josta tyttökin tykkää bongailla erilaisia kasveja ja muotoja. Lempparini on kuitenkin Snakes ja siitä tulossa vielä erikseen taaperoasukuvaa.

ParhaatAarrekid

Viikon paras ostos

Tai paras ja paras, eihän se mukavalta tuntunut kun vanha puhelin räsähti tuhannen tuusan nuuskaksi marketin lattialle. Oneplus ykköseni oli palvellut jo sen verran pitkään ja näytön korjaaminenkin sen verran tyyristä, että päätin päivittää saman tien uuteen luuriin. Teknologiaguruni aka Erikan poikaystävän mielestä paras vaihtoehto tällä hetkellä on edelleen Oneplus ja ses kolmosversio, joten ei muuta kuin Elisalle uutta kännyä hakemaan. Uutukaisessani tuntuisi olevan superhyvä kamera ja plussaa erityisesti puolen tunnin pikalatauksesta! Kärsimättömän ihmisen päiväuni: nopeasti täyteen latautuva puhelin. Kullanvärinen takakansi on myös hieno. Laitoin tosin heti eBaysta tilaukseen suojakuoret, jotta saisin tämän pidettyä nyt ainakin tovin ehjänä.

parhaatOneplus

Seuraa blogiani Facebookissa ja Bloglovinissa! Instagram ja Snapchat: irenenaakka

2 Comment

  1. Meilläkin poika rakastaa avokado-ja korianteripastaa,ihania reseptejä. Kannattaa ihan rohkeasti antaa maustettuja ruokia lapsille. Meidänkään poika ei ole kelpuuttanut perus kana/peruna-annoksia,vaan ruoka maistuu selvästi kun mukana on esim. valkosipulia,,korianteria,basilikaa,sipulia,curryä etc. Kannattaa rohkeasti kokeilla! Olemme mieheni kanssa erittäin ihastunita intialaiseen ruokaan ja poikakin siitä kovasti pitää, kunhan pyytää taaperoystävällisiä versioita.

  2. Hei! Tällä sivulla pomppasi joku kysely, niin siellä oli kysymys, mitä blogia luet bellablogit-sivustolla. Oletin, että vaihtoehto ”mutise” olisi pitänyt olla ”mutsie” 😂

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.