Mitä isälle lahjaksi?

Apua, olen ihan unohtanut tässä töihinpaluun tiimellyksessä lähestyvän isänpäivän! Sehän on jo viikon päästä. Keräilin alle joitakin mahdollisia lahjoja, joita voisin harkita ainoalle oman elämäni isälle hankittavaksi. Eli lapseni isälle. Isänpäivä tuntuu nyt jotenkin erityisen merkitykselliseltä, kun Jaakko otti hetkeksi minun aiemman paikkani kotona. Jo viikon jälkeen tuntuu, että isällä ja tyttärellä on ihan omat juttunsa, joihin äiti ei liity mitenkään. He painivat ja hassuttelevat enemmän kuin ennen. Nytkin kaksikko on pulkkamäessä, kun minä teen hommia. Elämäni tärkeimmät ihmiset ♥

isälle1

Offerilla on ihan loistopaikka hankkia aineettomia lahjoja, jos iskällä ei ole materiasta pulaa. Lahjakortit ovat muuten siitäkin kätsyjä lahjoja, että ne voi hankkia aivan viime tingassa. Vaatteiden ja tavaroiden ostamiseen/tilaamiseen menee helposti liian kauan aikaa, jos on esimerkiksi sellainen jahkailija kuin minä.

Suosittelen todella lämmöllä kokeiltavaksi pakohuonepeliä, en ole tavannut vielä ketään, joka olisi testannut, eikä olisi pitänyt. Tämä on myös hauskaa tekemistä yhdessä puolison kanssa, jos yhteistä harrastusta ei tunnut löytyvän. Offerillassa on jälleen saatavilla sama tarjous, jonka itse käytin taannoin (lue postaus), nimittäin Helsingin Kalliossa sijaitsevan Labyrinth Games Room Escapesin pakohuonepeli,  jonka saa 25 prossan alennuksesta Offerillan kautta.

Offerillasta bongasin myös lahjakortin RC-Ratakeskukseen. Tästä ei ole kokemusta, mutta ainakin oma isäni olisi varmasti ollut tuolla ihan liekeissä. Hän rakasti kaikkea kauko-ohjattavaa ja rassaili esimerkiksi koko ajan kauko-ohjattavaa helikopteriaan. Näyttäisi myös siltä että aika moni mies tuntuisi tykkäävän kaikesta, missä pääsee ajamaan lujaa mitä tahansa.

Jos puoliso/isä/appi on yhtä kova lukemaan kuin minun appiukkoni aika hyvä lahjaidea on lahjakortti eLibrikseen. Appeni on ehkä lukenut about kaiken, mitä tässä maailmassa on kirjoitettu ja olen tuonut hänelle jouluna ainakin yhden kirjan, jonka hän on jo lukenut. Siksi lahjakortti on varma valinta. Kuvituksena huikea Jo Nesbon Isänsä poika, jonka sain luettua vasta vähän aikaa sitten (appiukon kirjahyllystä toki). Varmaa Nesbo-laatua, vaikkei koukuttavuudessaan ehkä ihan vedä vartoja Harry Hole -sarjan kirjoille, mutta ne ovatkin ihan oma lukunsa.

isälle2

Tässä kun selailin nettikauppojen miestenvaate- ja asustevalikoimaa, mietin taas kuinka helppoa miehille on ostaa lahjoja. Jos ei mitään muuta keksi, aina voi ostaa vaikka vähän parempia designer-boksereita. Lisäksi ainakin meidän talouden miehellä tuntuisi aina olevan aukko vaatekaapissaan juuri sellaisten pakollisten asusteiden kohdalla, kuten siistien sormikkaiden ja kaulahuivien. Jaakkohan on ominut usein minun kaulahuivini, kun omaa ei saa ostetuksi. Lahjaa varten voi tuollaisiin perusasusteisiin vielä vähän enemmän panostaa ja ostaa esimerkiksi huivin kasmirisena. Kollaasin NN07:n harmaa huivi on villakasmirsekoitetta ja muitakin värejä löytyy.

Kollaasista löytyy kolmekin tuotetta, joilla olen ilahduttanut Jaakkoa aiemmin. Hän sanoi juuri eilen vetäessään Timberlandin nilkkureita jalkaansa, että ne ovat ehkä paras, jonka olen hänelle hankkinut. Itsehän löysin ne muutamalla kympillä kirpparilta (huikein löytö ikinä) ja uusilla on toki enemmän hintaa, mutta ovathan nuo klassikot, jotka kestävät aikaa. Lisäksi olen ostanut hänelle muistaakseni juuri viime vuonna isänpäivälahjaksi Saddlerin toilettilaukun sen jälkeen, kun hän hukkasi matkatavaransa toilettilaukkuineen jenkkireissulle. Jaakko rakastaa konjakinväriä, joten tuo oli aika helppo ostos. otin listoille.

Aurinkolasit ja kellot ovat myös aina varma ostos ainakin Jaakon kohdalla. Kollaasiin nappasin Ray-Banin aviatorit ja Pulsarin kellon, jotka ovat molemmat reilussa alessa Booztilla. Booztilta löytyvät myös nuo kollaasin kauniit Hugo Bossin kalvosinnapit (30 prossan alessa) sekä B&O Playn kuulokkeet (puoleen hintaan).

Mikä on paras isänpäivä- tai muu lahja, jonka olette onnistuneet ostamaan?

postaus sisältää mainoslinkkejä

1 Comment

  1. Meidän pienellä perheellä on vasta yksi isänpäivä takana, ja jos totta puhutaan, niin en edes muista mitä ostimme pojan kanssa isälle viime vuonna 😀 Tänä vuonna ajattelin päästä helpolla, ja viedä mieheni (ja perheemme) hotelliaamiaiselle isänpäivänä. Helppoa, ja pientä luksusta. Varsinaiseksi lahjaksi ajattelin ostaa yhden kirjan, josta tiedän mieheni pitävän.

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.