Maailman rumimman värinen takki?

Hyvä kirppisonni vain jatkuu: käväisin nimittäin lauantaina ihan puolisattumalta Uffilla ruokakauppareissulla. Mukaan lähti kolme takkia ja yhdet farkut. En vain malttanut jättää ihania 2nd hand -rotseja kauppaan, kun kyltit huutelivat, että kaikki takit puoleen hintaan. Kuvissa oleva takki maksoi alen jälkeen 13 euroa. Se on mielettömän ihanaa paksua kangasta ja vihreänruskea väri on minusta upea. Myös pohjepituinen malli on nyt mieleeni ja monet talvitakkini ovat tuota helmanpituutta.

Jaakko tosin tuomitsi välittömästi sävyn olevan Tyyli.cominkin uutisoima maailman rumin väri. Mietin ihan samaa itsekin Uffilla, mutta ajattelin takin olevan maailman ruminta väriä vihreämpi. Nyt, kun katson näitä kuvia ja Tyyli.comin juttu, en ole enää ollenkaan varma, etteikö takkini tosiaan olisi maailman rumimman värinen. Niin tai näin, tykkään siitä silti!

Sen sijaan kuvien housut ovat sitä klassisinta denim-sinistä ja materiaalikin paksua, sataprosenttista puuvillaa, mikä tekee niistä ryhdikkäät. Elastaanittomuus vie tietysti käyttömukavuutta vähän pois. Merkki on Hugo Boss ja hintaa 16 euroa. Ei paha!

Kuvissa näkyy kolmaskin ihana uutukainen, 2nd handia sekin. Vestiairesta hiljattain saapunut Celinén Phantom nimittäin, jo ehkä sata vuotta himotuslistallani ollut veska. Todellinen sävy oli taas pienoinen yllätys, kun pakettia availin, mutta jälleen myönteinen sellainen. Laukkukokoelmissani on nyt huutava mustan peruslaukun kokoinen aukko, mutta en vain millään malta ostaa tylsää mustaa.

celinephantom5

celinephantomcelinephantom6 celinephantom2 celinephantom3 celinephantom4celinephantom7

Takki 2nd hand

Farkut 2nd hand Hugo Boss

Neule, nilkkurit ja korvikset Mango

Laukku 2nd hand Céline

2 Comment

  1. Siis toi takkihan on aivan ihanan värinen! Neutraali, mutta paljon mielenkiintoisempi kuin perusmusta, -harmaa tai -sininen. Tuohon vihertävänrusehtavanharmaaseen sopii oikeastaan kaikki värit (okei, olisin varovainen pastelliliilan ja -keltaisen kanssa, mutta ne ovat muutoinkin aika karmeita värejä) ja on vuodenaikoihinkin nähden ajaton (joskus kesälläkin täytyy käyttää paksua takkia ja silloin se musta takki tekee herkästi kokonaisuudesta liian syksyisen/talvisen.

    Tuohon väriin sopii aivan mahdottoman hyvin esimerkiksi puuteripinkki, messinki, tumma harmaa ja murretut syksyn sävyt.

    Aika makeita löytöjä! Kassikin on hieno, tosin rehellisyyden nimissä en itse hankkisi tuon väristä, mutta olenkin ehkä vähän tylsä 😀

  2. Tuo celine on UPEAN värinen. Muutenkin aina parempi, kun ostaa vähän poikkeavamman värisen laukun, niin ei tule muilla vastaan samanlaista!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.