Viikon parhaat

Paras uutinen

Tyttö sai perhepäivähoitopaikan! Olimme aiemmin syksyllä vähän vahingossa tutustumassa ainoaan päiväkotiin, johon haimme (muut haut olivat perhepäivähoitoon ja ryhmiksiin). Tykästyin päiväkotiin ja se oli todella hyvällä paikalla. Silti intuitioni intti, että perhepäivähoito olisi meidän valintamme. Ja nyt, kun tieto vapaasti paikasta tuli, fiilis on kyllä just oikea. Vielä emme ole käyneet tapaamassa hoitajaa, joten ihan kiveen hakattua tämä ei ole, mutta uskon ja toivon, että meillä natsaa kemiat hoitajan kanssa. Paikassa on tyttömme lisäksi vain kaksi lasta ja hekin vähän isompia, mikä kuulostaa kivalta järjestelyltä aloittaa päivähoitotaival.

parhaattypy

tytön asu saatu aarrekidiltä

Paras ostos

Isänpäivälahja Jaakolle onnistui minusta aika passelisti. Hän on etsiskellyt läppärisalkkua konjakinsävyssä ja löysin aika täydellisen Zalandolta.

parhaatostos

Paras kirja

Olen avoimen ihastunut Kasper Strömmaniin ja saatoin ehkä aiheuttaa hänelle hullu stalkkeri -tyyppisiä painajaisunia, kun tunnustin taannoin The Blog Awards -gaalassa fanittavani häntä suuresti. Kasperin huumori osuu aivan suoraan nauruhermooni ja klikkailen aina innoissani hänen uudet postauksensa auki. Sanomattakin siis selvää, että otin myös hänen uuden kirjansa Kaspervision lukulistalleni. Kasperin loistavat oivallukset saavat takuuvarmasti pärskähtelemään työmatkoilla bussissa. Jaakkoa taitaa ärsyttää, kun lähettelen hänellekin linkkejä Kasperin hauskimpiin postauksiin eikä hän ymmärrä niitä ollenkaan. Meillä on Jaken kanssa osaksi sama huumori, mutta tämä Kasper-tyyppinen vähän oudohko huumori ei ole Jaakon juttu ollenkaan.

Äänikirjana minulla muuten pauhaa tällä hetkellä vanhan blogikamuni Sagan isän, Joni Skiftesvikin uusin teos Valkoinen Toyota vei vaimoni.

parhaatkirja

Paras leffa

Tämä oli helppo valinta, sillä kyseessä on about ainut elokuva, jonka olen katsonut tytön syntymän jälkeen. Päätimme nimittäin Jaakon kanssa oikein repäistä isänpäivänä ja katsoa elokuva kahdestaan, kun tyttö oli päiväunilla ja appivanhemmat muualla. Meillä on usein vaikeuksia päästä yhteisymmärrykseen leffasta ja siksi päädymme usein katsomaan jotain sarjaa. Nyt löysimme kuitenkin ennätysnopeasti (ehkä noin viiden minuutin kiistelyn jälkeen) elokuvan, jonka molemmat suostuivat katsomaan: Suuri puhallus. Siinä neljän show-taikurin kopla ryöstää pankkeja ja yrittää samalla karistaa FBI-agentit kannoiltaan. Kyse on sen verran vanhasta leffasta (2013) että siitä on jo tehty kakkososakin. Sopivan kevyttä mutta viihdyttävää. Onkohan jatko-osa katsomisen arvoinen?

Paras ruoka

Mikä tahansa tästä kirjasta (saatu). En malttaisi odottaa, että saan taas käsiini Nyhtistä, niin voisin kokeilla jotakin kirjan resepteistä. Tuo vain näyttäisi olevan melkoisen uhanalainen herkku, harvemmin on näkynyt kauppojen hyllyllä. Härkistä sen sijaan löytyy ihan lähi-Alepasta ja resepteissä voisi varmasti korvata sillä Nyhtiksen. Eniten resepteistä kiinnostelisi just nyt thaisalaatti maapähkinäkastikkeella. Balin-reissusta jäi ikuinen himo maapähkinäkastikkeeseen!

parhaatruoka

postaus sisältää mainoslinkkejä

3 Comment

  1. Mukavaa, että mieluinen hoitopaikka löytyi! Toivotaan, että kemiat natsaa! Kiva lista:) Näitä listoja on kiva miettiä ja myös lukea. Tulee hyvä mieli!

  2. Hassua että mainitsit Sagan! Tällä viikolla hän jotenkin putkahti mieleeni, ja pohdin, että vieläköhän Saga bloggaa? Tai tiedätkö voiko hänen kirjoituksiaan lukea jostain muualta? 🙂

    1. Saga pyysi lähettämään sellaiset terveiset, että hän työskentelee äidinkielen opettajana oulun aikuislukiossa, blogia ei enää ole. Instasssa voi sen sijaan seurata (sagaskiftesvik). Saga pyysi lähettämään lämpimiä terkkuja sinulle 🙂

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.