Viime aikoina tapahtunutta

Viime aikoina on ollut niin paljon kaikkea, että vuorokauden tunnit loppuvat väkisinkin kesken.

kollaasi1

Yksi viime aikojen parhaista jutuista on ehdottomasti ollut kälyni ja hänen miehensä kutsu Linnan juhliin. Sydän hakkasi ja kylmät väreet kiipivät selkäpiissä, kun sain viestin, että Team Rokka sai kutsun Linnaan. Maija ja Toni kotiutuivat syksyllä Tansaniasta, missä koko Team Rokan kööri koirineen oli nappaamassa norsunluun ja huumeiden salakuljettajia sekä rakentamassa koiratarhaa ja kouluttamassa koiranohjaajia Tansanian poliisille. He ovat todellakin kutsunsa ansainneet. Aloimme heti hössöttää Maijan asun suhteen ja aika nopeasti setti oli koossa: puvun suunnittelee itse THE Teemu Muurimäki ja meikistä sekä kampauksesta huolehtii Erika. Itse yritän toimia Maijan henkisenä tukena tyyliasioiden suhteen ja metsästää vielä tyyliin sopivat asusteet. En ole aiemmin tavannut Teemua ja yllätyin tosi paljon Tyyli.comiin juttua tehdessäni, kuinka maanläheinen tyyppi no kyseessä. Hän on työskennellyt maailman muotitaloissa ja on niin iso nimi, että voisi luulla menestyksen kivunneen hattuun edes vähäsen. Mutta Teemu on ihan supersymppis tyyppi. Samoin koiransa Jasper, joka kulkee miehellä aina mukana, myös kangasliikkeessä, kun valitaan kangasta Linnanjuhlapukuihin.

kollaasi2

Vietimme isänpäivän iltaa Erikan uudessa kodissa vähän huonekaluhankintoja suunnitellen. Tyttö katseli edesmenneen pappansa nuoruuskuvaa pitkän aikaa. // Olimme kiertelemässä Jumbossa joululahjalöytöjen toivossa – olisipa muuten ihan ennenkuulumatonta ostaa joululahjat ajoissa. Aika vähän onneksi on mitään ostettavaakaan, oman perheeni kanssa olemme taas tehneet lahjattomuuslupauksen, huh. Menimme syömään ja tyttö ei oikein malttanut pysyä paikallaan. Onneksi satuimme samaan raflaan, johon myöhemmin ihan sattumalta tulivat myös kaverimme ja heidän tyttärensä, joka on Sipen paras ystävä. Ihan eri tavalla viihtyi ainakin meidän typy, kun vieressä oli kaveri, jonka kanssa saattoi välillä heittää ylävitosia, joka on heidän oma juttunsa. He vaihtelivat ranskiksia käsissään ja me aikuiset saimme rauhassa syödä ja rupatella. // Ihan mielettömän ihanaa, kun tyttö on alkanut nauttia esimerkiksi eläimien katselemisesta. Hän viihtyi Haltialan lampolassa vaikka kuinka kauan, hihkui ja osoitteli eläimiä. Ihmetteli kovaäänistä kukkoa. Haltiala on kyllä niin älyttömän symppis paikka. Kahvila-ravintola Wanha Pehtoorissa on kiva käydä juomassa kaakaot ja syömässä jättipullat lampolavierailun jälkeen.

laa kopiointi

Uudistuneessa Vantaan HopLopissakin tuli taas käytyä: aivan huippumesta dumpata kaikki taaperon energiat. Tyttökin on ihan hetkessä kasvanut niin isoksi, että pallomeret ja trampoliinitkin kiinnostavat aivan eri tavalla kuin viime visiitillämme. // Johanna-tädin kanssa on kiva tehdä kaikkia isojen tyttöjen juttuja. Jossun luona luetaan muotilehtiä, ”meikataan” ja kokeilaan koruja. Kummitädin laittamaa tatskatarraa ihmeteltiin vielä pitkään kotonakin. ♥

Seuraa blogiani Facebookissa ja Bloglovinissa! Instagram ja Snapchat: irenenaakka

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.