Bonuksia verkko-ostoksista – liian hyvää ollakseen totta? (Huomaa arvonta!)

Niin minäkin luulin, mutta olin väärässä.

bonusway4

Kenellekään blogini lukijalle tuskin on jäänyt epäselväksi, että etsin tarjouksia, käytän aina kun mahdollista alennuskoodeja, innostun alennusmyynneistä sekä outleteista ja pyrin tekemään hankintani aina edes jonkinlaisella hinnanalennuksella. Siksi onkin suorastaan käsittämätöntä, että äärimmäisen hintatietoisen Irenen sivistyksessä on niinkin valtava aukko kuin Bonusway. En ymmärrä, miten palvelun ilmiselvä hyötyaspekti on mennyt kohdallani ohi, mutta onneksi tuli tämä yhteistyö ja sivistymättömyysaukko on nyt parsittu umpeen for good.

bonusway3

Kyseessä on siis täysin ilmainen palvelu, jonka avulla kuluttaja saa suoraa rahallista hyötyä tekemistään verkko-ostoksista. Palvelu on ennen toiminut nimellä Ostohyvitys.fi, mutta nimi Bonusway on ollut käytössä tämän vuoden keväästä asti. Palvelun kautta saa bonusta yli 900 verkkokaupasta ja parasta on se, että bonuksen saa siis ihan puhtaana rahana pankkitilille. Luulen että syy, miksen ole aiemmin palvelua alkanut käyttää, vaikka olenkin siitä ohimennen kuullutkin on se, että se on kuulostanut yksinkertaisesti liian hyvältä ollakseen totta. Olen ehkä ajatellut, että bonus tulee jonain ärsyttävinä epämääräisinä bonuspisteinä tai muutaman prosentin alekuponkina. Mutta ehei, saat rahaa pankkitilillesi.

bonusway1

Nautin itse siitä, että vertailen tuotteiden hintoja eri nettikaupoissa ja jos onnistun sitten tekemään ostoksen mahdollisimman halvalla jollakin alennuskoodilla, jonka olen onnistunut netin syövereistä kaivamaan. Bonusway tekee tästäkin pikku harrastuksestani helpompaa. Ensinnäkin se kerää näppärästi yhteen eri nettikauppojen tarjoamia alennuskoodeja. Lisäksi, kun etsii jotakin tiettyä tuotetta, kannattaa ensin tutkailla, mitkä nettikaupat tarjoavat Bonuswayn kautta suurimpia tai vaikka korotettuja bonuksia. Esimerkkitapaus: etsit Adidaksen verkkareita ja tiedät, että niitä saa ainakin Ellokselta, Nellysta, Asokselta ja Zalandosta. Tsekkaat näiden kauppojen tarjoamat bonarit ja huomaat, ettet ole aiemmin tilannut Nelly.comista. Huomaat myös, että Nelly tarjoaa peräti 11,5 prosentin bonukset uuden asiakkaan ensimmäisestä ostoksesta. Teet hankintasi tällä kertaa Nellysta bonuksen suuruuden perusteella.

 

bonusway6

Parhaat Bonusway-tärpit

Hotels.com: Ellen lähde pakettimatkalle, varaan hotellini aina Hotels.comin kautta. Enkä nyt keksi äkkiseltään mitään parempaa matkavarauksiin liittyvää kuin sen, että Hotels.comissa itsessään on aina hyviä tarjouksia ja alennuksia, mutta että saat vielä jopa 5 prosenttia hyvitystä hotellivarauksesta. Bonuswaylta löytyvät myös muiden muassa Booking.com ja Ebookers.fi ja pakettimatkojen tarjoajistakin Apollomatkat, mutta Hotelsilla on paras hyvitysprosentti. Ei ole kerrassaan mitään syytä jättää tekemättä matkavarauksiaan Bonuswayn kautta.

Lekmer: Lekmer on lempparini lastentarvikenettikaupoista ja se nousee suosikeiksi myös Bonuswayn valikomasta, sillä ostoksista saa sitä kautta bonusta viisi prosenttia.

Room21: Tämä on nettikaupoista uusi mutta hyvin mieluisa tuttavuus. Room21:ssä on laaja valikoima design-sisustustuotteita ja -kalusteita: Kartell, String, Flos ja Iittala jos nyt muutaman mainitsen. Kannattaa ilman muuta miettiä, voisiko esimerkiksi isommat kalustehankinnat tehdä täältä, koska viiden prosentin bonarit vaikkapa kalliista valaisimesta tai sohvasta tuntuvat jo aika kivasti pankkitilillä. Sisustusostoksia tehdessä kannattaa tsekata myös Finnish Design Shopin ja Stockmannin valikoimat, sillä myös ne tarjoavat bonuksia Bonuswayn kautta.

NA-KD: Tämä on myös uusi tuttavuus minulle, mutta olen ehtinyt jo muutamia hankintoja NA-KD:sta tehdä. Valikoima ei ole mikään maailman suurin, mutta nettikaupan oman merkin tuotteet ovat huipputrendikkäitä ja hyvänhintaisia. Lisäksi valikoimista löytyy brändejä kuten Levi’s, Hunkydory ja Filippa K. Bonuswayn kautta ostettuna bonareita kertyy viisi prosenttia.

bonusway7

Osallistu arvontaan!

Jos olet jostakin syystä ollut yhtä ulapalla Bonuswayn mahtavuuden suhteen kuin minä, käy ihan just nyt välittömästi liittymässä jäseneksi blogini suosittelusivun kautta ja osallistut samalla Zalandon 100 euron lahjakortin arvontaan. Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

bonusway5

Autenttinen kuva: asennan tässä oikeasti kännykkääni Bonusway-selainlisäosaa, jotteivät bonukset mene enää verkko-ostoksista ohi.

bonusway2

Tässä taas autenttinen keskustelu siskon kanssa: olen ihmetellyt lähipiirille kovaan ääneen sitä, etten ole tajunnut Bonuswayn mahtavuutta aiemmin ja kehottanut siskoa tekemään esimerkiksi meikkiostoksensa Bonuswayn kautta. Muistutin myös siitä, että kevättalven reissusta kannattaa ehdottomasti kerryttää bonuksia.

Jos joku jäi palvelussa mietityttämään, Bonuswayn silvuilta löytyy kattava infopaketti, käyttöopas ja usein kysytyt kysymykset!

bonusway8

1 Comment

  1. Kyllikki Laitala says: Vastaa

    Hyvä lelusarja!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.