Ikimuistoinen itsenäisyyspäivä

Tämä itsenäisyyspäivä on varmasti ikimuistoisin ikinä. Kälyni Maija nähdään Linnassa huikean Teemu Muurimäen suunnittelemassa ja taitavan Sari Hörkön ompelemassa uniikkipuvussa, Erika-siskoni tekemässä meikissä sekä aivan käsittämättömän hienossa hopeakorussa. Olen niin täpinöissäni, etten ole pysyä housuissani! Itsenäisyyspäivä on meille Jaakon kanssa perinteisesti vauhdikas työpäivä, joten alamme kohta valua toimitukseen päin. Julkaisen keskiviikkona kuvia Maijasta vielä täällä blogin puolella, joten pysykää kuulolla.

Aivan ihanaa itsenäisyyspäivää kaikille ja bongatkaahan Maija pukuineen ja koruineen kättelyjonosta!

itsenäisyyspäivä itsenäisyyspäivä2 itsenäisyyspäivä3 itsenäisyyspäivä4

1 Comment

  1. Heli Laitinen says: Vastaa

    Pallokorvikset on ihan mahtavat!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.