Valaisin korkeaan tilaan?

Olen pähkäillyt nyt aivan tuhottoman kauan uuden talomme korkeaan olohuoneeseen tulevaa valaisinta. Haaveilin alun perin kahdesta tai kolmesta erikokoisesta kuparin tai messinginvärisestä pallovalaisimesta, jotka roikkuisivat katosta eri korkeuksilla. Kunnes keksin, kuinka järkyttävän ihanalta Flosin klassikkovalaisin 2097/30 (kuvassa keskellä) näyttäisi olohuoneessamme ja yläkerran makuuhuoneen sisäikkunasta katseltuna.

Jaakko ei aluksi innostunut Flosista ollenkaan vaan kiroillen kauhisteli tuota vaihdettavien lamppujen määrää. Tapani mukaisesti sain hänet kuitenkin suostumaan sisustushankintaan pommittamalla häntä upeilla sisustuskuvilla joissa Flos esiintyy.

lamppukollaasi1

Kristallikattokruunu Taloon.com // Erikokoiset kuparipallot Ebay // Flos-kattokruunu Room21 // Markslöjdin messinkinen riippuvalaisin Taloon.com // By Rydensin kattovalaisin Ellos // Kattovalaisin messinginvärisellä varjostimella Ellos 

☁️☁️ #blogupdate! Link in bio!

A post shared by Mathilda Bjarsmyr (@tildabjarsmyr) on

Hello Stockholm and sister @joannafingal 💕 Ps. The blog is updated at Tilda.damernasvarld.se

A post shared by Mathilda Bjarsmyr (@tildabjarsmyr) on

Home 💙 #elloshome #ad

A post shared by Mathilda Bjarsmyr (@tildabjarsmyr) on

The perfect grey color by @houseofphilia ☝🏻️

A post shared by Mathilda Bjarsmyr (@tildabjarsmyr) on

Esittelin Jaakolle muiden muassa näitä kuvia ihanien ruotsalaisten bloggaajasiskosten kodeista. Kaikki mihin Tilda ja Joanna pukeutuvat tai mitä he hankkivat koteihinsa ovat yksinkertaisesti kadehdittavan upeita.

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.