Maailman kätevin mattopesu

Yhteistyössä: Offerilla

Offerilla on ollut kovassa käytössä siitä lähtien, kun joskus toista vuotta sitten tajusin sen edeltäjän Grouponin ihanuuden. Olenkin ylistänyt Offerillaa jo aiemmin ja sain taas valita heidän valikoimistaan yhden lahjakortin. Tunnette ehkä jo homman nimen: Offerilla tarjoaa laajan valikoiman palveluita alennushinnoin.

Päätin ottaa vastaan lahjakortin Pesuntarkan mattopesuun, sillä tuntui aika mukavalta ajatukselta roudata bränikkään taloon tammikuussa myös puhtaat matot. Lapsuuden kesinä landella oli hauska heittää räsymatot avolavapakun lavalle ja lähteä lähirantaan mattopesupaikalle inhoja paarmojakin uhmaten. Mutta kieltämättä vielä mukavampaa oli varata mattojen haku netistä, jättää mattorullat ulkokuistille ja odotella sitten, että ne tuodaan puhtaana takaisin. Pesuntarka siis noutaa valitsemanasi ajankohtana matot pesulaansa, pesee ne ja tuo ne sitten takaisin. Helpommaksi nämä pesuhommat eivät tietenkään voi edes mennä.

Offerillassa parasta on juuri se, että palvelut, joihin et ehkä ihan raaskisi normaalisti panostaa, löytyvät listoilta 50 prosentin alennuksella, ellei isommallakin alella. Pesuntarkan mattopesu esimerkiksi irtoaa 51 prossan alella.

offerillamatto

Siinä ne nyt odottelevat nätisti pussukoissaan uuteen kotiin pääsyä.

Offerilla-tarjoukset eivät silti ole pelkästään hemmottua ja kodinhoitopalveluita. Jaakko esimerkiksi joutui lyömään kämmentä otsaan, kun ei älynnyt hankkia auton vuosihuoltoa Offerillan kautta. Myllypuron autopalvelusta saa esimerkiksi vuosihuollon pesuineen 74 prosentin alennuksella. Normaalisti peräti 223 euron arvoisen huollon saa lahjakortilla 59 eurolla.

Olen tuon aiemman yhteistyöni jälkeen käynyt Offerillan kautta vartalohoidossa, syömässä Amigosissa ja nyt pitäisi muistaa varata aika vyöhyketerapiaan, jonne ostin lahjakortin. Firma kannattaa painaa mieliin myös joululahjoja funtsiessa. Sieltä saa kätevästi ja edullisesti lahjakortit erilaisiin palveluihin sellaiselle, joka ei tavaraa kaipaa. Keräsin alle kiinnostavimpia tarjouksia, joita Offerilla juuri tällä hetkellä tarjoaa.

Huom! Kannattaa kirjautua myös uutiskirjeen tilaajaksi, ellet ole sitä vielä tehnyt. Sähköpostista minäkin bongailen mielenkiintoisia tarjouksia, kun ei enää ole aikaa selailla lahjakortteja ihan jatkuvasti.

Syö

Jos olet kunnon tarjoushaukka, teet lounas- tai illallispaikkavalinnan sen mukaan, mistä ravintolasta saa kunnon Offerilla-diilin. Jos olet yhtä ihastunut meksikolaiseen ruokaan kuin minä, tykkäät varmasti Eatosista! Rafla tarjoaa kolmen ruokalajin menua lähes 40 prosentin alella. Katso tarkemmat tiedot tästä. Sushit puoleen hintaan Espalla sijaitsevassa Kita-raflassa on myös aika houkutteleva tarjous. Katso tarkemmat tiedot tästä.

offerillaeatos

Hemmottele

Etenkin erilaiset kauneushoidot houkuttelevat minua säännöllisin väliajoin Offerillan sivuille kyttäilemään uusia alennuksia. Tarjoushinnat mahdollistavat myös uusien hoitojen testaamisen. Huomioni kiinnittyi esimerkiksi Kauneuspuoti SkinSolutionin  tarjoaamaan erikoiskasvohoitoon, johon kuuluu alkupuhdistus, syväpuhdistus harjalla, happokuorinta, timanttimikrohionta, seerumin imeytys kevyellä hieronnalla, naamio ihotyypin mukaan sekä loppuvoide. Kelpaisi! Katso tarkemmat tiedot tästä.

Omaa aikaa

Jos innostuit esim. meikäläisen hotellihehkutuksesta taannoin, Offerillan kautta saisi puoleen hintaan yön tai useamman Hotelli Nuuksiosta. Katso tarkemmat tiedot tästä.

Helpota arkea

Olen maksanut Offerilla-lahjakortilla siitä, että joku siivoaa kotini puolestani jo useampaan otteeseen. Nytkin eri firmat kauppaavat alehintaisia lahjakortteja esimerkiksi kolmen tunnin kotisiivoukseen. Kunnon joulusiivouksen kannattaa ottaa ammattilaiset apuun – tai mihin tahansa siivoukseen, jos minulta kysytään. Joulusiivousta 44 prosentin alennuksella tarjoaa muiden muassa Diakha Siivous. Katso tarkemmat tiedot tästä.

Osta joululahja!

Kannattaa tsekkailla myös Offerillan ale-tuotetarjonta. Hyviä joululahjoja lienevät esimerkiksi Ray-Banin aurinkolasit ja ghd-suoristusrauta.

postaus sisältää mainoslinkkejä

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.