Varmat kauneuslahjat

Ajattelin vinkata muutamasta ihanasta kauneustuotteesta, joiden nimeen itse vannon. Jos vaikka jollakin on vielä joululahjoja ostamatta. Vielä ehtii tehdä jopa nettikaupoissa joululahjatilauksia. Näitä puteleita arvostaa varmasti vaativampikin lahjansaaja!

lahjat_lumenekaikki

Lumenen uusi Sisu-sarja on vienyt sydämeni ihan täysin. Ensimmäinen tuotesarja pitkään aikaan, joka on saanut minusta jopa ihastuksen huokauksen irti. Ehkä suurin suosikkini on kasvosuihke, joihin olen ylipäätään ihastunut kovasti. Kuinka ihana on suihkauttaa vaikka työpäivästä väsyneille kasvoille hyväntuoksuista ja virkistävää nestettä.

lahjalumene

Sisu Urban Antidotes suojaava antioksidanttikasvosuihke

lahjalumenesisuu

Sisu Urban Antidotes hoitava ja suojaava kasvoöljy

Ehkä yksi kauneimmista kauneustuotteista! Ruusukullan värisillä yksityiskohdilla koristeltuja Sisu-purkkeja on ilo pitää esillä kylppärissä. Olen esteetikko ja voisin oikeasti valita suuren osan kauneustuotteita sillä perusteella, miltä purkit näyttävät (ja miltä sisältö tuoksuu). Onneksi sisältökin on näissä Lumenen uutuuksissa laadukasta. Olen siitä onnekas ja ehkä myös epäonnekas, ettei ihoni juuri kuivu (rasvoittuu sitäkin enemmän), mutta pakkasilla poskia tuppaa vähän kiristelemään. Kasvoöljyille on siis minullekin ainakin talvisin käyttöä.

Uskon, että erilaiset seerumit (Sisu-tuotelinjasta löytyy Suojaava tehotiiviste -seerumi) ja kasvoöljyt ovat juuri passeleita lahjaideoita. Monet naiset ostavat itse vain pakolliset päivävoiteet; seerumit ja öljyt ovat luksusta, joihin ei aina raaskita panostaa. Siksi ne ovat ihania, hemmottelevia lahjoja. Lumene Sisua myy Sokos ja Stocka.
lahjat_moroccanoil

Moroccanoil on toinen pitkän linjan suosikkini. Root Boost on ollut vakkarikampaustuotteeni jo jonkin aikaa ja tuo tumman tukan kuivasampoo on yksi parhaista! Ilman kuivasampoota en voi elää ja tuo tumma versio pitää huolen siitä, ettei tukasta tule kuivasampookäsittelyn jälkeen harmaa. Moroccanoililla on ihania lahjapakkauksia, joita myy esimerkiksi Sokos ja Stocka. Uskon, että jokainen nainen kelpuuttaa hiuksiinsa myös ikonista hoitoöljyä tältä merkiltä.

Kuviin lipsahtivat myös vuoden alussa lanseerattavat Texture-tuotelinjan purkit, jotka eivät nyt valitettavasti ehdi auttaa joululahjojen etsijöitä, mutta kannattaa painaa nämä mieleen ensi vuotta varten! Tekstuuria tuovat tuotteet ovat nyt ihan uusi juttu ja minäkin olen niihin ihan koukussa. Takaavat ainakin tämän polkkapituisen tukan pöyheyden! Tulossa ovat  Dry Texture Spray -rakennesuihke,  Beach Wave Texture Mousse, Texture Clay -muotoiluvaha ja Thickening Lotion -kampausvoide.

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.