Toppahaalarivalinta

Kerroin aiemmin meille ajankohtaisesta talvihaalarin hankkimisesta. Päädyimme lopulta ostamaan Didriksonsin vanhaa mallia olevan Sutton Coverall -haalarin XXL:stä (kiitos vinkistä lukijalle!). Hifistely toppahaalarin suhteen olisi minusta ollut vähän turhaa tuhlausta, eiköhän tämäkin asiansa aja, vaikkei olekaan ihan uusinta uutta mallia. Siksi en välittänyt edes siitä, ettei haalarin väri ole varsinaisesti mieleeni. Minusta on hölmöä, että useat Didriksonsin haalareista ovat selkeästi ”tyttöjen ja poikien värejä”, pinkkiä ja sinistä. Ilmeisesti kaipailemani neutraalimmat värit eivät menisi kaupaksi (?)

Vaikea sanoa vielä, mitkä ovat hyvän talvihaalarin ominaisuuksia, kun ei ole mitään kokemusta, mutta tähän asti ainakin pelittänyt hienosti. Tässä sanotaan olevan joitakin ”joustavuutta parantavia ominaisuuksia”, jotka tekevät liikkumisen helpommaksi. Lisäksi Didriksonseissa on se kiva puoli, että niitä voi suurentaa yhdellä koolla, kun käyvät pieniksi.

Kuvissa näkyvät Kuomat nappasin mukaani kirppisreissulta joskus taannoin, kiitos taas lukijoille tästäkin vinkistä! Ne ovat juuri niin helpot vetää jalkaan, kun kehuttiin. En voi sanoa nauttivani sitten vähääkään lapsen pukemisesta ulkovaatteisiinsa ja kengät tuntuvat olevan ainoat, jotka saan tytön ylle ilman hien kihoamista otsalle. Oikeasti, saan stressitasoni joka päivä pilviin ihan vain yrittämällä pukea tytölle hanskat. Kuinka sen peukalon saaminen paikoilleen voi olla niin hankalaa, miksei kukaan ole keksinyt ongelmaan mitään ratkaisua ja miten lapsia työkseen hoitavat eivät tule hulluksi joutuessaan pukemaan yhden päivän aikana vaikka kuinka monet hanskat lapsille?

didrikson3

Didriksonin vaatteet ovat muuten tosi reilua kokoa. Pienin koko eli 80 on tytölle vielä aika iso.

didrikson2didriksonDidriksonhaalari1 didriksonhaalari2

Olen muuten juuri se äiti, josta näin somessa jonkin meeminkin hiljattain. Lapsi on aina vähän liian isoissa vaatteissa, kun täytyy olla kasvunvaraa 😀 Tuo pipokin on tosiaan 2-4-vuotiaiden kokoa. Päätin, että jos ostan reilut neljäkymppiä maksavan pipon, niin saa luvan mahtua vielä ensi talvenakin.

didriksonn

Seuraa blogiani Facebookissa ja Bloglovinissa! Instagram ja Snapchat: irenenaakka

6 Comment

 1. Meidän pojalla on hanskat joissa on varressa pitkä vetoketju, se auttaa todella paljon peukalon paikalle saamiseen. 🙂

 2. Lastenhoitaja says: Vastaa

  Oikeastaan hulluksi meinaa tulla silloin, kun lapsilla on väärän kokoiset vaatteet (varsinkin hanskat, kengät ja kurahousut!) Mikään ei ole niin ärsyttävää, jos ulkovaatteiden päälle puetaan liian pienet kurahousut tai hanskojen alle ei mahdu lapaset ja todellakin olisi tarve laittaa lapaset. Kengissä sama juttu. Tai miksi lapsella ei voi olla ulkohaalari ja myös välipukuna haalari? Varsinkin silloin, kun lasta ei niin kiinnosta pukeminen/ harjoittelee tai tuskastuu joka päivä kun on hankala pukea kymmenet takit ja housut päällekkäin.. Voi kun vanhemmat miettisi näitä asioita, kun ostavat lapsilleen vaatteet joita pidetään päiväkodissa..
  T: lastenhoitaja 🙂

  1. Lastenhoitaja says: Vastaa

   Mä samaistun tähän todella!! T. Toinen lastenhoitaja

 3. Meillä myös didriksonin haalari, oikein hyvä ollut käytössä. Tykkään kun on lumilukot hihoissa ja lahkeensuissa, haalarin pidentämis mahdollisuus on myös tosi hyvä. Menee vielä ensi vuonnakin:D Ostin myös reiman muhvihaalarin, kun se on niin söpö♡ ja nyt alennuksessa..

 4. Meillä kanssa reiman ”vetoketjuhanskat” – toimii!
  Ja kenkien pukemista voi helpottaa vieläkin lisää. Itse jätän kengät aina haalariin valmiiksi. Roikkumaan siis niistä jalkalenksuista ja valmiiksi lahje päällä naulaan. Meillä kanssa kuomat joiden napakan varren kanssa tämä ainakin toimii. Haalaria päälle vetäessä tulee siis kengätkin samalla vaivalla saman tien paikoilleen 😉
  Kiitokset kivasta blogista ja mukavaa joulun aikaa teidän perheelle❄

 5. Kun niitä hanskoja työkseen pukee sen 40 paria päivässä, niin taito karttuu 😉
  Enemmän kuin rukkasista, kärsivät hermoni syksyn ensimmäisistä sormikkaista. Kun taas tottumattomia pieniä pulleita sormia yritetään saada oikeaan järjestykseen söpöjen pikku sormikkaiden pienenpieniin koloihin… Sen jälkeen talvikausi ja rukkaset ovat jo ihan helppo juttu.

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.