Nappiin mennyt lahja!

Keksin kerrankin Jaakolle sellaisen joululahjan, että oikein odotin sen antamista. Olemme joinakin vuosina sopineet, ettemme vaihda lahjoja ja jonakin vuonna hintaraja on ollut kymppi. Tänä vuonna sai lahjoa vapaasti ja annoin ihan kunnon paketin!

15590461_10154025673812461_6322826725042775128_n

Olen monesti nauranut Jaakon ikivanhaa ja kulahtanutta ja todennäköisesti homeista lätkäkassia, joten mieleeni tuli, että hankin hänelle joululahjaksi uuden. Konsultoituani Jaakon samassa joukkueessa pelaavaa ystävää, päädyin tuohon CCM:n Deluxe-malliin. Jaakon kaveri sanoi, ettei muulla ollut oikeastaan väliä, mutta sellainen pyörillä kulkeva perässä vedettävä kassi ei tulisi kysymykseen, koska ”ne on aika jonne juttu”.

lahja1

Kassin täytin vielä eri brändeiltä saamillani komeustuotteilla, tuoksuilla ja yllärinä sivutaskusta löytyi vielä kello.

lahja2

Sain kassintäytteeksi IdHAIR BLACK -tuotesarjan valikoimaa*: Fiber Wax -muotoiluvahaa ja Beach gel -suolavesigeeliä ja Active Scalp Balancing -shampoota. Samaan tummaan värimaailmaan sopivat myös nuo Biozell Professionalin uudet BULLETPROOF-sarjan tuotteet*:  Volumizing Seawater Spray, Super Hold Gel ja Maximum Hold Wax. Jännä nähdä mitkä noista muotoilutuotteista nousevat Jaken suosikeiksi. Tähän asti hän on suosinut erityisesti hiuspuuteria, mutta nämä innostavat varmasti kokeilemaan muitakin menetelmiä tekstuurin tuomiseen tukkaan.

lahja4

Evon Überwurst shaving gel ja öljytön Winners-kasvovoide lienevät hyvää kamaa, mutta plussaa etenkin minimalistisen näteistä purnukoista, joita kelpaa pitää esillä kylppärissä. Jaakko ei muuten ole ehkä koskaan käyttänyt kasvovoidetta, mutta nyt saa luvan ainakin kokeilla moista 😀

lahja6 Jaakolla tuo parta on tosiaan päässyt kasvamaan jo melkoisiin mittoihin ja uumoilin, että uudehko Remington MB4130 Beard Boss Professional -partatrimmeri* olisi aika täydellinen vempele parran trimmaamisen. Paketista löytyivät vielä harja ja tarkempaan viimeistelyyn tarkoitetut sakset. Tuosta itse trimmeristä löytyvät muun muassa sahalaitaiset, titanium-pinnoitetut terät, joissa on pyöristetyt reunat ja 13 eri terän pituutta (1,5 – 18 milliä).

lahja12

Ehkä Jaken elämän ensimmäinen kasvojenpesuun tarkoitettu tuote. Katsotaan, josko tämä Cliniquen Face Wash* innostaisi pitämään enemmän huolta naamavärkistä.

lahja13

Jake pääsee myös testailemaan paria erilaista tuoksua. Toinen on tämä Hilfiger Man Dark Midnight*, josta kiinnostuin kuvailun perusteella: itämainen, metsäinen miesten tuoksu. En itse tykkää sellaisista raikkaan sporttisista miesten tuoksuista vaan nimenomaan syvemmistä, mausteisemmista, ehkä vähän vanhanaikaisemmista tuoksuista. Onneksi Jaakko taitaa itsekin suosia sellaisia tuoksuja, sillä hänellä ei ole koskaan ollut sellaista tuoksua, josta en tykkäisi. Tuo Hilfiger tuoksuu yhtä hyvältä kuin kuulostaakin, siinä on yhdistelty muiden muassa sitruunaa, rosmariini, fenkolia, setripuuta ja ananasta.

lahja11

Toinen kassista löytynyt tuoksu on Oscar de la Rentan uusi Gentleman*. Tässä kiinnostuin eniten hauskasta pullosta, mutta onneksi myös tuoksu itsessään on tosi hyvä. Tässä on alkutuoksuna ”jäähileinen bergamotti, pamplemousse champagne ja mausteinen kardemumma”, sydäntuoksuna ”tuore rosmariini, musta olong-tee ja Egyptin pelargonia-uute” ja pohjatuoksuna ”Haitin vetiver, intensiivinen meripihka ja nahantuoksuinen puu”. Eau de toiletin lisäksi Genteman-sarjaan kuuluu myös stick-dödö*,

lahja14

Luulen, että tämä IdHAIRIN Bear & Mustache Oil -partaöljy* tulee aktiiviseen käyttöön, kun tuota partaa tosiaan riittää. Putelissa on sekoitus argan-, jojoba- ja kaktusviikunaöljyä, joiden luvataan lisäävän partaan kiiltoa, pehmeyttä ja hallittavuutta ja hoitavan lisäksi ihoa.

kello1

Sain blogiyhteistyön tiimoilta tämän Daniel Wellingtonin kellon* myös piilotettavaksi lätkäkassin uumeniin. Tästä tulee lähipäivinä vielä oma postauksensa, mistä löytyy alekoodia DW:lle!

lahja10

Jos muuten ihmettelitte stereotyyppisen äijämäistä kuvauspaikkaa, Jaakolla on ihan oikeasti tuollainen treeniluola (aka lämyluola) meillä täällä Harjavallassa.

lahja9lahja8

Näillä villasukilla treenataan luistelua liukkaan laudan päällä.

lahja7

* merkityt tuotteet saatu

1 Comment

  1. Huikee lahja!!! Onnenpoika tuo Jaakko – saanut hyvän vaimon! 🙂

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.