Juhlahumua Krog Madamessa

Uuden vuoden juhlinta jäi omalla kohdallani melkoisen vaisuksi, sillä olen ollut nyt viikon ihan todella kipeänä. Onneksi pystyin kaivaamaan luonnoksien joukosta nämä juhlavat kuvat, vaikka eivät aivan tuoreita olekaan. Juhlistimme nimittäin pikkujouluja viime viikolla vanhalla blogijengillä.

Paikaksi valikoitui Krog Madamen upeat saunatilat Kampissa. Miljoonasti kiitoksia Natalle, joka järjesti meidän poppoollemme hulppeat tilat ja aivan mielettömät hyvät sapuskat ja juomat. Nata on sen sortin ikiliikkuja, etten voi käsittää, miten hän onnistuu tekemään kaiken sen, mitä tekee. Tyypillä on kokopäivätyö ja todella laadukas, tiukalla aikataululla päivittyvä blogi ja onpa nainen laajentanut vielä asuntobisnekseenkin. Luulen, että Natalla on joku ihan oma universuminsa ja ajankulkunsa. Sillä täytyy olla vuorokaudessa muutama tunti enemmän aikaa kuin meillä muilla…

Enivei, oli mahtia nähdä pitkästä aikaa blogikollegoita, joihin olen tutustunut jo joskus muinoin kun kaikilla muilla tuhansilla ei vielä ollut blogeja. Silloin bloggaajat järjestivät itse omat blogimiitit ja koko homma oli noin sata kertaa pienimuotoisempaa kuin nyt. Oli aika kiva olla mukana tuollaisessa vanhan koulukunnan tapaamisessa, joka ei ollut mikään ulkopuolisen tahon järkkäämä gaala.

blogunion17

blogunion_krogmadame blogunion_monabling
blogunion3 blogunion4

Yksi parhaista seisovista pöydistä ikinä! Krog Madame pisti parastaan ja saatiin superhyvä kasvispainotteinen illallinen suuuperhyvine pizzoineen. Teimme Erikan kanssa vakaan päätöksen pistäytyä syömässä Madamessa jokin päivä, sen verran vakuuttuneita olimme sapuskoista.

blogunion5 blogunion6 blogunion7blogunion1mu blogunion8 blogunion9 blogunion10 blogunion11 blogunion12 blogunion13 blogunion14

Kukaan meistä pynttäytyneistä bloggaajista ei käyttänyt tilaisuutta saunoa, mutta saunatilat olivat niin hienot, että aloin heti haaveilla tyttöjen illasta, johon kuuluisi saunominen oikein pitkän kaavan mukaan.

blogunion15 blogunion16

bloggaajat

Ihanaa uutta vuotta 2017 kaikille!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.