Viikonloppu lasten ehdoilla

Meillä oli jännittävän ensimmäisen hoitoviikon jälkeen mukava pitkä viikonloppu, joka pyhitettiin kivalle yhteiselle tekemiselle perheen kesken. Perjantaina juhlittiin erään ihanan kaksivuotiaan synttäreitä, lauantaina käytiin PomppulinnaTaivaassa Messukeskuksessa ja tänään Fallkullan kotieläintilalla. Oli tarkoitus hehkuttaa tuota Pomppulinna-tapahtumaa, mutta huomasin sen harmi kyllä päättyvän tänään. Kuuteen asti tuo näyttäisi kuitenkin olevan auki, joten vielä ehtii käväistä, varsinkin jos on tekemisen puutetta. Meidän puolitoistavuotias ei vielä niin noista pomppulinnoista välittänyt, mutta pallomeret ja pienet liukumäen olivat aika ihania. Ja tietysti ihan vain iso tila, missä sai juoksennella vapaasti.

Fallkullassa vierailu oli odotetusti hitti. Sipe rakastaa eläimiä ja yllätimme hänet muun muassa antamassa pusua lampaalle. Myös lehmää tyttö olisi voinut rapsutella iäisyyden, mutta mokoma olisi paljon mieluummin tahtonut tehdä tuttavuutta kaveriperheen koiran kanssa. Hevonen ja ponit eli ihhahhaat olivat myös odotetusti kiinnostavia, mutta niiden kanssa ei uskaltanut pientä päästää yhtä lähelle tekemään tuttavuutta kuin lauhkeiden lehmien kanssa. Yksi poni ehti jo näykätä pahaa aavistamatonta Jaakkoa jalasta, kun tämä meni liian lähelle aitausta.

fallkulla fallkulla5 fallkulla7 fallkulla8 fallkulla9 fallkulla11 fallkulla12 fallkulla13 fallkulla14

Ystävykset ♥

1 Comment

  1. Voi mitkä tiimipipot 😀 ihanat!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.