Tiesitkö näistä sisustuskaupoista netissä?

Ihanaa lauantaita! Olin tänään ihan sunnuntaifiiliksissä, sillä teen nelipäiväistä (toimittajan) työviikkoa ja tyttö on siis vain neljä päivää hoidossa. Toki omia hommiani teen viikon jokaisena päivänä, mutta varsinaisesta päivätyöstäni on tuo yksi arkipäivä vapaata. Niinpä siis olin aamulla vielä siinä uskossa, että huomenna palataan jo arkeen.

Pahoittelut hiljaisuudesta täällä blogin puolella, mutta tammikuu on ollut ja tulee olemaan aika kreisiä aikaa. Töitä olisi niin paljon, etten mitenkään saa tehtyä kaikkea, mitä pitäisi ja kaiken päälle kasautuu vielä muutto. Kurkkua alkaa kuristaa pelkkä ajatuskin tulevista muutamasta viikosta. Mielen päällä on nyt kaikkea muuta kuin blogiaiheet, joten laittakaa ihmeessä postaustoiveita tulemaan, jos teillä sellaisia on. Minua yleensä ärsyttää, jos bloggaajat anelevat postaustoiveita lukijoilta, mutta nyt on pakko heittäytyä ärsyttäväksi! Joudun nimittäin antamaan ihan kaiken luovuuteni viimeistä pisaraa myöten erääseen toiseen projektiin, joten blogiaiheita tuntuu jatkuvasti olevan mielessä se pyöreä nolla.

Nyt ajattelin pikaisesti, ennen siihen toiseen projektiin uppoutumista, kertoa teille muutamasta ihanasta sisustuskauppalöydöstä, jotka olen tehnyt tässä ehkä viimeisen puolen vuoden aikana. Olen kolunnut läpi kaikki mahdolliset nettikaupat, jotka toimittavat Suomeen, ja etsinyt milloin mitäkin ruokapöytää, vuodesohvaa ja valaisinta, joten kysykää vain minulta!

Futonnetti

Ihan huikea mesta, jonka löysin kun etsin meille kaunista vuodesohvaa. Tiesittekö, että sellaisiakin on olemassa? Luulin itse, että sellaiset ovat satuolentoja. Päädyin lopulta tilaamaan Futonnetistä kauniin daybedin, joka on niin kaunis, etten sittenkään taida piilottaa sitä vierashuoneeseen. Olohuoneemme on pieni, enkä vielä tiedä, mahtuuko sinne sohvan lisäksi daybed, mutta aion ainakin yrittää. Jos daybed sijoitetaan olkkariin, olen taas sen faktan edessä, ettei vierashuoneessa ole sitä vuodesohvaa. Aloin haaveilla tuosta kuvan korallinpunaisesta vuodesohvasta, mutta se taitaa olla auttamatta liian leveä vierashuoneeseemme.

sisustusliikkeet_futonnetti

Vestiaire Collective

Tämä nettijätin moni varmasti tietääkin käytetyistä design-asusteista ja -vaatteista. Olen itsekin myynnyt tuolla kamaa ja ostanut muutaman ihanan veskan ja yhdet kengät. Moni ei ehkä ole kuitenkaan tajunnut, että Vestiairesta saattaa löytää myös aivan ihania sisustusjuttuja ja huonekalujakin. Itse haaveilen Chanelin tai Louis Vuittonin superkauniista lumisadepallosta, mutten taida sellaisesta koskaan raaskia ostaa. Louis Vuittonin ikivanha ja patinoitunut matka-arkku sisustusesineeksi on myös ikuinen unelmieni kohde. Unelmoinnin lisäksi olen tilannut Vestiairesta yhden vintage kelim-maton, joka on niin söpö, etten malta odottaa sen levittämistä uuden kodin lattialle.

sisustusliikkeet_vestiaire

Luisaviaroma

Sama homma tässä: tuttu designvaate- ja asusteputiikki netissä, mutta itse huomasin vasta pari päivää sitten, että täällähän myydään myös megaihanaa sisustuskamaa ja huonekaluja. Valikoimista löytyy tuttua Vitraa, Hayta ja Kartellia mutta myös esimerkiksi Versacen, Maison Margielan ja Missonin kodintuotteita. Harmi kun tuo kuvan Veninin tissilamppu on sen verran hintava (1400 e), ettei taida lähteä mukaani, vaikka mietinkin, että se voisi olla hauska muisto imetysajasta sen äidinmaitokorun sijaan, hehe. Plussaa tälle puljulle muuten ilmaisesta toimituksesta ja palautuksesta.

sisustusliikkeet_luisaviaroma

Zara Home

Tästäkin varmasti jo moni tietää, mutta tämä info onkin teille, jotka olette yhtä pihalla kuin minä vielä puolisen vuotta sitten. En tiennyt ollenkaan, että Zara Home on toimittanut Suomeen jo vaikka kuinka pitkään! Zara Homesta löytyy superajankohtaista sisustustavaraa ja myös upeita huonekaluja. Nyt tuolla on vielä meneillään alet, joten kannattaa käydä kurkkaamassa.

sisustusliikkeet_zarahome

Jotex

Tämän sisustusnettikaupan olemassaolo tuskin on keneltäkään mennyt ohi, mutta halusin nostaa sen tähän siksi, että kaikki hoksaisivat oikeasti, kuinka kivasta paikasta on kyse! Olen ällistynyt moneen otteeseen etenkin Jotexin upeista huonekaluista. Sisäänostajat ovat selkeästi ajan hermoilla! Nyt valikoimassa on aivan ihana daybed, jonka siskonikin juuri osti. Itse olen tuolta tilannut sängynpäädyn ja haaveilen upeista sohvista, joita Jotexin valikoimassa on.

sisustusliikkeet_jotex

Kommenttiboksissa saa (niiden postaustoiveiden lisäksi) vinkata varteenotettavista sisustuskaupoista irl ja netissä! Etenkin vintageputiikit kiinnostaa!

2 Comment

  1. Aivan kivoja sisustusliikkeitä netissä on lifestylenordic.fi ja miadesign.fi

  2. Jos sisustusvalaisimet kiinnostavat, niin täältä löytyy sellaista, mitä ei (ainakaan suomesta) muualta saa: https://wattwegot.com/ 🙂

    Luottokauppani pöytiä yms. hommatessa on ehdottomasti http://www.antiq.fi

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.