Heurekassa

Olimme tänään käymässä Heurekassa, kun tiedekeskuksessa vietettiin Maksa mitä haluat -viikonloppua. Normaalisti vierailu olisi siis maksanut 44 euroa meiltä kahdelta aikuiselta, mutta nyt sai tosiaan maksaa sen verran kuin huvitti. Vähän tosin nolotti, kun lipunmyynnissä kysyttiin ”Paljonko haluan maksaa?” ja että maksoinko nyt liian vähän. Mutta suurempi sisäänpääsymaksu olisi voinut harmittaa, sillä keskus oli luonnollisesti aivan tukossa ihmisiä. Esimerkiksi Suksi Heurekaan -näyttelyn talviurheilulajeja olisi ollut hauska koittaa, mutta moneen pisteeseen oli niin pitkät jonot, ettei olisi tullut kuuloonkaan – ainakaan helposti kyllästyvän taaperon kanssa.

DSC_0092 copy

Heurekaan pitää muuten ehdottomasti päästä tammikuun lopussa uudelleen, sillä sinne tulee 28. tammikuuta Body Worlds – Animal Inside Out -näyttely! Vitsit, tuli kylmät väreet jo nyt! Näyttely on siis jatkoa ihmisten anatomiaa esitelleelle Body Worlds -näyttelylle, joka teki kyllä suuren vaikutuksen. Samalla vierailulla voisi sitten käydä katsomassa The National Geographicin tekemän Pandat-dokumentin.

DSC_0202 copy DSC_0122 copy DSC_0131 copy DSC_0141 copy DSC_0152 copyDSC_0210 copy DSC_0153 copy DSC_0155 copyDSC_0099 copy DSC_0158 copy DSC_0180 copy DSC_0186 copy bloDSC_0194 copy DSC_0214 copy

Seuraa blogiani Facebookissa ja Bloglovinissa! Instagram ja Snapchat: irenenaakka

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.