Vuodekatos lastenhuoneeseen

Muutto lähestyy ja selailen Facebook-kirppiksiä, vintage-putiikkeja ja sisustuskauppoja läpi netissä ja koluan kirppiksiä minkä ehdin. Yksi juttu, joka on keikkunut Pinterestin lastenhuonetaulullani alusta asti, on vuodekatos. Sellainen on ihan pakko saada tytön huonetta kaunistuttamaan. Ei tosin ainakaan ihan vielä sängyn ylle, kuten ei suositellakaan, mutta vaikkapa patjan tai tyynyvuoren päälle huoneen toiseen nurkkaan.

ellos5

seinävalaisin // vuodekatos // pellavakambrikkipäiväpeite // juuttimatto

Vuodekatoksia löytyykin muuttokuormasta pian kaksi kappaletta, syystä että bongasin Ellokselta aika mahtavan tarjouksen*, jolla saa vielä puolet pois jo alennettujen tuotteiden hinnasta. Tilasin itse tuon kollaasissa näkyvän vuodekatoksen, jonka alkuperäinen hinta oli 119 euroa, mutta nyt sain sen reilulla neljälläkympillä! Hyvä diili. Tuo kuvan roosanvärinen on aivan ihana, mutta tilasin harmaan, sillä typyn huoneen seinät ovat vaaleanpunaiset. Olen aina tykännyt noista Elloksen katoksista, mutta pihtaillut hinnan vuoksi. Jos tuo Blossom miellyttää silmää, myyn Jollyroomista tilaamani katoksen pois. Saa jo huikkailla, jos jollakulla on kiinnostusta siihen!

Tilailin samalla sellaisia pakollisia kodinjuttuja kuten kuminauhalakanoita, joissa oli myös aika kiva alennus tuon ylimääräisen 50 prosentin ansiosta. Kannattaa tsekata myös naisten, miesten ja lasten vaatteiden aletarjonta.

(* Koodilla 355410 50 prosentin lisäalennus aletuotteista. Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee Elloksen oman valikoiman alehintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja (punaiset hinnat). Alennus on voimassa 22.1.2017 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin ta tilaajaetuihin, kampanjahintaisiin tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin.)

postaus sisältää mainoslinkkejä

1 Comment

  1. Moi! Olisi kiinnostusta Jollyroomin Jollein-katokselle riippuen tietysti siitä, mihin hintaan olet ajatellut siitä luopua. 🙂 Katosta ei ilmeisesti suositella pienelle turvallisuussyistä vai miten? En ole perehtynyt tähän juttuun sen tarkemmin, koska tytär on vasta vajaan vuoden ja katoksen varsinainen tarve ei ole vielä. Pitäisin kovasti silti katoksen fiiliksestä ja siitä, että se tuo majamaisuutta sänkyyn.

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.