Sneak peek uuteen kotiin

Jestas, mikä duuni tässä muuttamisessa on. Miten sitä aina unohtaakin? Nauroin juuri muuttoapuna olleelle kälyllenikin, miten olen voinut kirjoittaa blogiin vielä muutama päivä sitten, että muuttaminenkin on varmaan kivaa, kun palkinto, uusi koti, on niin mahtava. No, ei ole kivaa ei, vaikka kuinka olisi ihana uusi koti. Vieläpä kun päälle puskee eräs massiivinen deadline eikä ole aikaa järjestellä kamoja niin sukkelasti kuin haluaisi.

Tässä muutamia ärsyttäviä sneak peek -kuvia kotiin. Laajempia kuvia on turha ottaa, koska jokaisen kuvanrajauksen toisella puolella on valtava rojuvuori tai jotain muuta sälää.

DSC_0397 copy DSC_0398 copy DSC_0400 copy DSC_0401 copy DSC_0404 copy DSC_0406 copy DSC_0410 copy DSC_0411 copy DSC_0412 copy DSC_0414

(Nimikoitu Tripp Trapp -tuoli saatu Stokkelta.)

DSC_0415 copy

4 Comment

  1. Hei. Hienolta näyttää, kiva jos saadaan nähdä lisää kuvia uudesta kodistanne 🙂
    Muutaman ihanan esineen jo huomasinkin, olisi kiva saada niistä lisätietoja; 2 ihanaa värikästä mattoa (4. kuva ja kolmanneksi viimeinen) ja tuo ihana mintunvihreä (?) pikkukaappi. Mistä olet löytänyt nuo ihannuudet? 🙂

    1. Kiitos! Valitettavasti vastaus ei kauheasti auta 🙁 Mintunvihreä kaappi on mummuni vanha, se oli ennen punainen mutta maalasimme sen itse vihreäksi. Niitä on kaksi ja tulevat yöpöydiksi. Tuo toinen matto on Vestiairesta ja toinen eBaysta. Kannattaa etsiä ebaysta hakusanalla boucherouite rug niin voit löytää ainakin samantyyppisen! Boucherouite on siis marokkolainen räsymatto. Niitä on ebayssa paljon, mutta kaikki ovat uniikkeja ja siksi erilaisia.

  2. Näyttää kauniilta jo näiden pienten maistiaiskuvien perusteella 🙂 Onnea uuteen kotiin!

  3. Lotta Ripatti says: Vastaa

    Hei ollaan mietitty samaa lattiaa tulevaan asuntoomme. Ootteko tyytyväisiä valintaan näin alkumetreillä? Onko enemmän harmaaseen taittava kuin ruskeaan? 👍Kauniilta näyttää!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.