Viikonlopun kuulumisia

Viikonloppu meni hujauksessa kotia laittaen ja siskon tupareissa juhlien. Uskomatonta kyllä, mutta koti alkaa jo näyttää suurin piirtein järkevältä. Ainoat ongelmat johtuvat tytön huoneen säilytystilan puutteesta (en ole vieläkään löytänyt täydellistä lipastoa hänelle, vaikka tsekkaan Tori.fi:n kaksi kertaa päivässä) ja varastotilan puutteesta. Kirppiskamaa on kertynyt säkkitolkulla, mutta epämääräisiä Ikea-kasseja on vaikea säilyttää yhtään missään, sillä meillä ei ole esimerkiksi lämmintä ulkovarastoa. Minkä huomaa heti isoksi puutteeksi! Mitä kylmässä varastossa ylipäätään voi säilyttää? Muuta kuin polkupyöriä.

Kaikki muut kamat siis ovat jotakuinkin paikoillaan paitsi ne kirppiskamat, jotka näyttävät karseilta lojuessaan milloin missäkin nurkassa. Täytyy siis ottaa itseä niskasta kiinni, ottaa aikaa kunnon pesu ja puunaus -rumballe ja varata kirppispöytä. Mikä on paras itsepalvelukirppis Helsingissä? Kaivarin kanuunaa Töölössä olen ennakkoon pohdiskellut.

Lauantaina sain kauan kaivatun rentoilu- ja nollaushetken elämään, kun juhlimme siskon ja avomiehensä tupareita Espoossa. Taaperokin oli iltapäivästä mukana, mutta Jaakko lähti jo alkuillasta hänen kanssaan kotiin ja minä sain jäädä jatkamaan juhlia. Baarihommat helposti nykyään tekee mieli jättää väliin, sillä herätys on viikonloppuaamuinakin aikaisin. Jaakko tosin lupasi herätä tytön kanssa, mutta lähdin kuitenkin ajoissa kotiin ja lopulta heräsinkin muun perheen kanssa, kun kello löi kahdeksan. Saa muuten aika paljon enemmä aikaan viikonloppuna, kun herää aikaisin!

tuparit8

tuparit1 tuparit2

On muuten ihana nähdä, kuinka paljon taapero nauttii maisemanvaihdoksista. Erikan luona ei ole ainuttakaan lelua, mutta tätilässä on silti silminnähden hauskaa. Parhaita juttuja: jumppapallo ja koiran peti.

tuparit3 tuparit4

Jaakko näyttää siltä, ettei hänellä ole hauskaa, koska hänellä ei ole hauskaa. Harmitti varmaan jättää pippalot väliin…

tuparit9 tuparit5 tuparit6 tuparit7tuparit10

Mahtavaa viikkoa!

3 Comment

  1. Hienoa, että mies suostuu lähtemään lapsen kanssa kotiin ja antaa sinun jatkaa juhlintaa.
    Itse ajattelin, että tälläien tapahtuisi meidänkin taloudessa usein 🙂

  2. Suosittelen ehdottomasti Töölön Relovea! Paljon parempi ja siistimpi kuin Kanuuna 😉

  3. Töölön Relovelle iso peukku myös täältä! Henkilökunta järjestelee rekkejä päivittäin, joten joka päivä ei tarvitse käydä itse paikan päällä, ellei halua lisäillä uutta myytävää. Hyvin käy kauppa, juuri olin viime viikolla myymässä. Kaivarin Kanuunassa olen myynyt lukuisia kertoja, mutta se on auttamattomasti epäsiisti ja nuhjuinen verrattuna Reloveen, joten en siellä enää mielelläni myy. Kanuunassa toki enemmän tilaa sekalaisille tavaroille, kun taas Relovessa myyntiin mahtuu lähinnä vaatteita.

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.