Antaa sataa

Olin kirjoittaa otsikoksi kohta sataa, mutta se olisi saanut aikaan iiihan vääriä, aiheeseen mitenkään liittymättömiä mielikuvia 😀

sadevaatteet3

sadevaatteet1 sadevaatteet2sadevaatteet4

Meillä on yllätys, yllätys kuravaatetilanne mallillaan, kiitos syksyllä saamani Lekmer-lahjakortin, jolla ostin reilunkokoisen Didrikson-sadevaatesetin sekä mummon, joka on myös ostanut tytölle lahjaksi kuravaatteet. Vain kumpparit puuttuivat ja ne kävimme pikapikaa ostamassa Stadiumista kauppareissulla.

Jos teillä on kuravaatteet vielä hankkimatta, niin saamani sähköpostitiedote kertoo, että sadevaatteet ja kumpparit ovat just nyt alennuksessa Elloksella. Niistä saa nyt 20 prosentin alennuksen ja ale on voimassa torstaihin eli 16. maaliskuuta asti. Tästä linkistä pääset tiirailemaan kamppiskamoja. Keräsin alle vielä suosikkejani.

 

sadevaatteet5

Didriksonin SADEASU // Ticket To Heavenin SADEHAALARI // Ellos Kidsin fleecevuorellinen SADETAKKI // Vertbaudetin KUMISAAPPAAT

POSTAUS SISÄLTÄÄ MAINOSLINKKEJÄ

2 Comment

  1. Hei, mistä olet löytänyt ihanan Elle sadetakin? Kiitos inspiroivasta blogista ja mukavaa päivää 🙂

    1. Se on kirpparilöytö!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.