Muista myös hiuspohja!

Kaupallinen yhteistyö Biozellin kanssa

Suomalaisesta Biozellista on parin vuoden sisällä tullut luottomerkkini, mitä tulee hiustuotteisiin. Merkin tummille hiuksille tarkoitettu kuivashampoo on käytössäni lähes päivittäin ja Texturizing Spray -tekstuurisuihke on yksi parhaista tuotteista, joita markkinoille on vähään aikaan tullut. Tuotteet ovat edullisia, laadukkaita ja iso plussa tietysti suomalaisuudesta! Yksi tärkeä syy, miksi käytän Biozelliä on myös sen helppo saatavuus. Kun lempikuivashampooni loppuu, on aika ihanaa, että uuden putelin voi ostaa markettireissulla eikä sitä tarvitse esimerkiksi tilata tai hakea jostakin tietystä kampaamosta.

biozell_therapeutic1

Kiinnostuin Biozellin Therapeutic-sarjasta heti, kun siitä ensimmäistä kertaa kuulin. Hiustenhoidossa on nimittäin jo pitkään keskitytty aivan liiaksi pituuksien hoitoon, vaikka kaikki luonnollisesti alkaa sieltä hiuspohjasta. Hiuspohjan hoito on nyt ilmeisen trendikästä ja hyvä niin!

En ehkä olisi innostunut hoitamaan päänahkaani niin antaumuksella, ellei olisi ollut pakko. Viime syksynä päänahkani alkoi kutista välittömästi, jos pesuväli piteni hiukankin yli vuorokauden. Olen aina kadehtinut naisia, jotka voivat pestä hiuksensa vain pari kertaa viikossa: säästää aika paljon aikaa ja vaivaa nimittäin. Hiuspohjani on kuitenkin aina ollut niin rasvoittuva, etteivät pitkät pesuvälit ole tulleet kysymykseenkään. Kuivashampoiden esiinmarssi joitakin vuosia sitten oli pelastukseni, sillä niiden avulla sai huijattua yhden välipäivän hiustenpesuun.

biozell5

Syksyllä alkanut kutina kuitenkin vaati nimenomaan vesipesua ja kuivashampoolla venytetty pesuväli aiheutti vain lisäkärsimystä. Kutina oli välillä niin kovaa, että raavin päänahan lähes vereslihalle ja olin aivan varma, että olin saanut isäni ja siskonikin kärsimän seborrooisen ihottuma riesakseni. Erika oli kuitenkin sitä mieltä, että ennen itse annettua ihottumadiagnoosia voisin kokeilla ihan vain syväpyhdistavaa shampoopesua, joka huuhtoisi muotoilutuotteiden jämät viemäriin.

Biozellin Therapeutic-sarjan testaus tuli kuin tilauksesta. Therapeutic-sarja on hiustenhoito-ohjelma, jossa eri tuotteet tukevat toisiaan ja tuovat ratkaisun hiuspohjan ongelmiin. Se on kehitetty erityisesti ihmisille, joille tiheät hiustenpesukerrat aiheuttavat haasteita. Myös psoriaatikoiden ja atoopikoiden sanotaan löytäneen avun tuotesarjasta. Therapeutic-sarjan tuotteet löytyvät Helsingin Allergia- ja Astmayhdistyksen Kosmetiikan Allergiaportaalista.

biozell6

Kutina ei ole vaivannut enää tuotesarjan käyttöön ottamisen jälkeen. Uskon, että vaivani liittyi talven kuivattamaan ihoon, stressiin ja lisääntyneeseen muotoilutuotteiden käyttöön. Lyhyempi hiusmalli kun on pakottanut tuuppaamaan päähän kaiken mahdollisen kohottavan avun aina muotovaahdosta suolasuihkeeseen ja tekstuurisuihkeesta lakkaan.

Sarjaan kuuluu neljä tuotetta: kaksi eri shampoota, joista toinen on tarkoitettu kuiville hiuksille ja toinen rasvoittuville hiuksille. Therapeutic-öljyhoidon annetaan vaikuttaa hiuksissa ja päänahassa ja hoitoneste taas jätetään pesun jälkeen hiuspohjaan. Öljyhoitoa olen käyttänyt esimerkiksi saunoessani, sillä lämpö tehostaa öljyn vaikutusta ja saunassa istuskellessa tuote saa vaikuttaa riittävän pitkän aikaa. Olen tykästynyt erityisesti tähän öljyyn, sillä pumppupullo on kätevä ja tuote jättää ihanan, viilentävän tunteen päänahkaan. Hoitoneste taas on helppo levittää pesun jälkeen suoraan pullosta päänahkaan.

Tässä vielä tarkemmin infoa jokaisesta tuotteesta:

biozell2

Biozell Professional Therapeutic öljyhoito vähentää hiuspohjan hilseilyä, punoitusta ja kutinaa. Se kuorii hiuspohjan kuollutta ihosolukkoa ja kosteuttaa hiuksia. Hilseen muodostumista ehkäisee salisyylihappo, piroctone olamine ja klimbatsoli. Se sisältää myös antiseptista mentolia, joka aiheuttaa sen mainitsemani viilentävän tunteen, virkistää hiuspohjaa ja vilkastuttaa verenkiertoa. Tuote levitetään pyyhekuiviin hiuksiin ja hiuspohjaan ja annetaan vaikuttaa 5 – 30 minuuttia. Lämpö tehostaa vaikutusta, joten hoidon voi antaa vaikuttaa vaikka saunan ajan.

biozell4

Therapeutic 2 shampoo on tarkoitettu rasvoittuville hiuksille ja aralle hiuspohjalle. Tehoaineena tuotteessa on shale oil -liuskekiviöljy, joka tasapainottaa liiallista talinmuodostusta ja siinä on tulehduksia ehkäisevä vaikutus.

Therapeutic 3 shampoo taas on kehitetty erityisesti kuiville ja värikäsitellyille hiuksille sekä kuivalle, hilseilevälle ja kutiavalle hiuspohjalle. Se vilkastuttaa pintaverenkiertoa ja rauhoittaa kutiavaa hiuspohjaa. Kutinaa ehkäisee tuotteen sisältämä klimbatsoli ja mentoli puolestaan virkistää hiuspohjaa. Shampoossa on UV-suoja ja sen luvataan jopa pidentävän hiusvärin kestoa.

Molempien shampoiden on tarkoitus antaa vaikuttaa 2-5 minuuttia ennen huuhtelua. Shampoot ovat hajusteettomia.

biozell3

Therapeutic hoitoneste on hiuksiin jätettävä intensiivihoito, joka ylläpitää hiuspohjan kuntoa ja estää hiustenblähtöä. Neste parantaa hiuspohjan mikroverenkiertoa ja stimuloi näin hiustenkasvua. Hoitonesteen tehoaineena on klimbatsoli, joka poistaa hilseen ja rauhoittaa  ärtynyttä hiuspohjaa. Nesteen voi levittää pestyyn tai kuivaan hiuspohjaan, se hierotaan päänahkaan pyörivin liikkein, eikä sitä huuhdella pois. Tuote on hajusteeton.

Biozell Therapeutic -tuotteita myyvät kaikki K-Citymarketit, suurimmat Prismat, Minimani-myymälät, Halpa-hallit. ja huhtikuusta alkaen suurimmat Tokmannit. Kaikki sarjan tuotteet ovat 200 ml kokoisia ja suositushinta on viisi euroa. Pieni hinta hyvinvoivasta hiuspohjasta. ♥

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.