Lauantailyyli

Hyvää viikonloppua kuomat! Ajattelin saada tässä parin vapaapäivän aikana jotain aikaiseksikin: blogipostauksia varastoon, verhot paikoilleen ja typyn vaatteet viime viikonloppuna ostettuun lipastoon jemmaan.

Kävimme tänään pyörähtämässä myös GoExpo-messuilla, missä oli aika paljon nähtävää muuten myös taaperolle, suosittelen! Ratsupoliisinäytös oli aivan hitti: tyttö hihkui innoissaan iskän olkapäiltä ”ihhahhaa, ihhahhaa!”. Pilttuissaan höriseviä hevosia ja poneja oli myös ihana näyttää haltioissaan olevalle taaperolle. Katukorista oli niin ikään hauska katsella, samoin poikia, jotka ratsastivat mekaanisella härällä. Aina kun joku putosi härän selästä, taapero huusi: ”apua!” 😀

messuasumessuasu3

Nappasin nopeasti kuvat tytön asusta ennen messuille lähtöä. En ehtinyt järjestellä olkkaria ennen kuvien ottamista, hence puhdistussuihkepurkki lattialla 😀 Ehkä joku kaipaa niitä ei siloteltuja -blogikuviakin tänne joskus?

messuasu2

messuasu4

Palataan huomenna yhden vähän erilaisen blogipostauksen kera! Leppoisaa lauantaita!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.