Kuvia viikonlopulta

Viikonloppu oli sopivassa suhteessa lepäilyä, kivaa tekemistä ja puuhailua kotona. Kävimme tosiaan Go Expossa, illallistimme rennosti kotona Erikan ja miehensä kanssa, laitoimme paikkoja kuntoon ja minä sain tehtyä blogitöitä.

viikonloppu3

viikonloppu1

Lautasella minun ja Jaakon lempparipikasafka, jota tehdään kun ei keksitä muuta: limekatkarapunuudeli runsaalla korianterilla. Lasissa oleva epäilyttävä vihreä neste on Novellen kurkkuminttuvissyä, johon olen täysin koukuttunut. Sitä on oltava jääkaapissa koko ajan ja jos ei ole, lähden kaupasta hakemaan vaikka pelkästään sitä.

viikonloppu2

Odotan niin paljon, että saamme vierashuoneen kuntoon: huoneessa on ihanat värit sekä tietysti huikea lasiseinä. Vielä pitäisi löytää kattoon valaisin, pesettää matto, löytää kiva tv-taso jättitelkkarille ja jokin yö-/sohvapöytä tai muu taso tuohon vuodesohvan viereen.

viikonloppu4

Keväällä on pakko saada pajunkissoja maljakkoon! Rämmin lähimetsässä ties kuinka kauan, että löysin muutaman oksan.

viikonloppu7

Sain viimein järjesteltyä tytön vaatteet Torista ostaamani Hemnes-lipastoon. Etsin alun perin paljon pienempää lipastoa, mutta kun tuo tuli vastaan varasin sen kuitenkin nopeasti. Ja hyvä niin, sillä yhtään ylimääräistä tilaa ei jäänyt! En tiedä, mitä olisin tehnyt pienemmällä lipastolla. Ajattelin tuunata tätäkin Hemnesiä ainakin vetimet vaihtamalla. Pohdin jopa noihin laatikoiden etulevyihin liimattavien sapluunojen tilaamista jenkeistä, mutta olisi tokin vähän hölmöä ostaa sadan euron tuunauskamat sadan euron lipastoon.

viikonloppu5 viikonloppu6
viikonloppu8 viikonloppu9 viikonloppu10

Sain myös järjesteltyä walk in closetiamme / työhuonettani. Melkein kaikki vaatteeni ovat nyt henkareilla ja olen huomannut sen olevan aika ehdoton juttu, jos haluan pitää vaatteeni järjestyksessä. En tajua, miten joku jaksaa viikkailla vaatteitaan kaappiin!

Ihanaa alkanutta viikkoa!

5 Comment

 1. Pajunkissat kukkivat jo? Mahtavaa, täytyy saada niitä 🙂
  http://westendmum.fi

 2. Mun mielestä tuo kurkkuminttu vissy on aivan kamalaa 😀 Mieskään ei kyennyt sitä juomaan. Ei tule ihan heti mieleen toista juomaa joka olisi pitänyt kaataa viemäriin. Aina kaupassa vissyä valitessa tuumaan että tuotakin vielä myydään. Vaikka makuja on monia niin tuo vissy on ollut jotain, mistä en ole osannut uskoa kenenkään voivan pitää. Todistit juuri minun olleen väärässä 🙂

  1. Haha eikä!! Voi ei, toivon todella etten ole ainoa himoni kanssa, koska en tiedä mitä teen, jos tämän valmistaminen lopetetaan 🙁 🙁 🙁

   1. Se on munkin lemppari! Vähän liiankin hyvää…
    Piti oikeastaan kysyä mikä lamppu teillä on lapsenne huoneessa?

    1. Huh, hyvä kuulla, että joku muukin tykkää 😀 meinasitko, että millainen kattovalaisin lastenhuoneessa on vai että mikä tuo kuvan valaisin on? Lightbox on Jollyroomista ja kattovalaisin on Ikeasta, sellainen ihan perus, valkoinen lasipallo: esittelen sen tässä lähiaikoina lapsenhuonekuvien yhteydessä!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.