Ihania uutuuksia ja alennus päälle

Sähköpostiini saapui tieto, että Booztilla on meneillään Super Flash Sunnuntai, jolloin koodilla Now20 saa 20 prosenttia alennusta monista tuotteista (ja hei huomaa, myös aletuotteista!) Alennus koskee naisten, miesten ja lasten tuotteita, joihin on merkitty Now20. Kävin tsekkaamassa lasten vaatteita, joissa tuo kyseinen merkintä on (naisten kamoja en uskaltanut edes käydä vilkaisemassa) ja vitsit miten söpöjä uutuuksia valikoimassa on! Vai mitä sanotte esimerkiksi noista kollaasin keltaisista ja mintunvihreistä Puman lenkkareista? Niistä on muuten olemassa myös pinkit versiot. Tai noista Tao & Friendsin flamingovaatteet (huomaatte ehkä, että olen vähän ihastunut flamingoihin)? Tai Marc Jacobsin t-paidasta tai Karl Lagerfeldin lippahatusta?

lastenvaatteitaboozt Little Marc Jacobsin T-PAITA // Tao & Friendsin BODY // Puman keltaiset LENKKARIT // Mikk-Linen takki ja housut –SETTI //  Minymon FLAMINGO-T-PAITA // Racoon Outdoorin HAALARI // Billybanditin HEDELMÄPAITA // Karl Lagerfeldin LIPPIS // Tao & Friendsin PILOTTI // Kavatin KUMPPARIT // Ralph Lauren Babyn BODY // Puman vihreät LENKKARIT 

Nyt muuten jos olisi fiksu ja ennakoiva, tilaisi tulevan syksyn välikausikamat ja jopa talvikamat reiluilla alennuksilla. Alla olevan kollaasin tuotteet ovat siis jo ennestään alennuksessa ja lisäksi niistä lähtee tänään tuo extra 20 pinnaa pois, jos ostaa tuolla vähimmäissummalla (108 euroa).

lastenvaatteitaBooztilta

Reiman lila HAALARI // Liewoodin PUPUPIPO // Minymon RAITAHAALARI // Reiman TOPPATAKKI

POSTAUS sisältää mainoslinkkejä

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.