Kauniit imettäjät

Ihanaa pääsiäistä! Olen itse töissä koko pääsiäisen ja pääsiäisen vietto jää väliin. Toimituksessa on muuten aika kiva ahertaa pyhinä: kerrankin on rauhallista ja saa keskittyä hommiinsa täydellisesti. Palailen blogiin taas ensi viikolla. Sitä ennen halusin tulla vinkkaamaan kiintoisasta näyttelystä, jonka bongasin Ilonan jutusta.

Nimittäin Natalie Ärlingin ja Anne Partasen järjestämästä Minä olen kaunis imettäjä -valokuvanäyttelystä. Tuossa Ilonan jutussa pääsee jo vähän kurkkaamaan näyttelyn antiin: mielettömän kauniita kuvia ihanista imettämistä ja lapsista. Näyttely on huhtikuun ajan esillä Helsingissä, galleria Kääntöpaikassa ja toukokuusta 2017 lähtien Kätilöopiston aulassa ja lapsivuodeosastoilla. Tämä pitää nähdä!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.