Hienoja ajatuksia

Piti linkata teille erästä erinomaista lukemista tuohon Siiri Siimahännän yhteyteen, mutta unohdin. Siiri-kirja kun kertoo ulkonäköpaineista. Mutta tässä tulee. Muun muassa huikean Äitikortti-kirjan kirjoittanut (vaaaahva lukusuositus sillekin) toimittaja-kirjailija Anu Silfverberg julkaisi ajatuksia herättävän esseen Miksi toteuttaa kauneusihanteita, joita inhoaa? Imagessa. Kannattaa lukaista.

trendi1

Luin esseen netistä, joten kuvituksena tuore Trendi, jonka ostin bussilukemiseksi hiljan. Siinä ajatuksia herätti etenkin Krista Kososen haastattelu, sillä Kristakin on pienen lapsen uraäiti. Krista sanoi haastattelussa, että äitiys herätti hänessä kunnianhimon ja luulen, että minulle on käynyt samalla tavalla.

”Luin sieltä (vauva.fi:stä) kommentin, että jos ei pysty olemaan kahta vuotta kotona lapsen kanssa, kannattaako niitä lapsia hankkia ollenkaan. Itse en ajattele niin, vaan lapsi tulee osaksi vanhempien olemassa olevaa elämää ja sopeutuu siihen”.

Hyvin sanottu, Krista.

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.