Jalat kuin uudet

 

Kaupallinen yhteistyö: Salvequick

Yksi kesän parhaista asioista on se, ettei tarvitse käyttää sukkia. Oikeasti, se menee samaan kategoriaan kuin grillaaminen, mansikat ja syreenit. En yleensä käytä koko kesänä ollenkaan sukkia ja lempikenkäni ovat sandaalit. Tänä kesänä ehdoton lempparikenkämallini on mules-sandaalit maltillisella, paksulla korolla. Avojaloin ja lempisandaaleissa kulkeminen vaatii tietysti sitä, että jalat ovat kauniit, sileät ja kosteutetut. Eivät kuivat, halkeilleet ja kovettumaiset.

salvequick6 copy

Lapsuuden perheessäni on aina näkynyt ja kuulunut jalkojen hyvinvointi. Muistan aina, kun äiti teki itselleen jalkakylpyjä, raspasi ja rasvasi. Jopa isäni piti huolta jaloistaan, hänellä oli aina jalkavoidepurkki sängyn vierellä. Siksi onkin kumma, että olen itse ollut aina aika laiska jalkojenhoidon suhteen. Nautiskelen mieluummin pedikyyristä kerran kahdessa vuodessa, kun raspaan ja voitelen jalkojani. Onneksi jalkani ovat aina pysyneet hoidon laiminlyönnistä huolimatta suhteellisen pehmeinä ainakin toistaiseksi.

Suomen oloissa jalkojen laiminlyönti on aika helppoa. Suurimman osan vuodesta jalat muhivat sukissa ja kengissä. On helppoa unohtaa kovettumat sukkien sisään. Sandaalikauden lähestyessä tuleekin sitten kiire: jalat pitäisi saada esittelykelpoisiksi nopeasti. Toistaiseksi helpoin ja tehokkain tapa, johon olen koskaan törmännyt tulee tässä: Salvequickin Exfoliating Socks -kuorintasukat (Huom! Tilaa tuotenäyte tämän postauksen lopusta!) En muista, koska jalkani olisivat olleet näin pehmeät, kuin nyt, tovi sen jälkeen, kun kokeilin sukkia ensimmäisen kerran tämän blogiyhteistyön merkeissä. Ehkä joskus lapsuudessa? Kyllä nyt kelpaa kipsutella kesä sandaaleissa!

Puin innoissani sukat myös Jaakolle, joka nyt ei ainakaan eläessään ole jalkojensa ihoa millään tavoin hoitanut. Tästä pienestä ihmiskokeesta on vasta muutama päivä aikaa, joten siitä ei valitettavasti ole vielä testituloksia, mutta niitä odotellessa…

 

salvequick copysalvequick5

Homma toimii niin, että muoviset sukat puetaan pestyihin ja kuivattuihin jalkoihin 90 minuutin ajaksi. Minä puin normaalit sukat kuorintasukkien päälle, jolloin pystyin elelemään normaalisti samalla, kun sukat tekivät taikojaan. Rapina vain kuului, kun tassuttelin kotona automaattijalkahoidot jaloissani. Vaikutusajan jälkeen sukat otetaan pois ja jalat huuhdellaan huolellisesti. Sitten vain odotetaan, että iho lähtee kuoriutumaan. Luulin ensin, etteivät sukat toimi minulla, sillä ensimmäisiin päiviin ei tapahtunut mitään. Vasta melkein viikon kuluttua sukkien käyttämisestä alkoi tapahtua. Iho kuoriutui suikaleina muutaman päivän ajan, minkä jälkeen jalat olivat melkein kuin uudet. Tämä kuoriutuminen ei yksinkertaisesti voi jäädä keneltäkään huomaamatta, sen verran näyttävää se on. Mikä on hyvä juttu: ei ainakaan varmasti jää epäselväksi, tuliko tehtyä hutihankinta kauneustuoteostoksilla.

salvequick4

Kuorintasukat ovat ilman muuta laiskan jalkojenhoitajan pelastus. Tai oikeastaan kenen tahansa, koska ainakin omalla kohdallani koin sukkien olevan perinteistä raspaamista ja viilaamista tehokkaampi keino saada kauniit ja sileät kesäjalat. Kannataa muistaa, että sukkahoito kannattaa tehdä ainakin viikkoa, tai sanoisin että mieluiten kahta viikkoa ennen vaikkapa bileitä, joissa jalkojen pitäisi olla esittelykunnossa. Kuoriutuminen kun saattaa alkaa vasta viikon kuluttua hoidosta. Kuorinta kannattaa tehdä myös hyvissä ajoin (ainakin viikkoa) ennen vaikkapa rantalomaa ja muutenkin kesäkelejä, sillä kuorinnan esiin tuomaa uutta ihoa ei saisi altistaa UV-säteilylle.

Joko olet kokeillut näitä kehuttuja kuorintasukkia? Jos et, klikkaile nopeasti (oikeasti nopeasti, tässä nopeat syövät hitaat!) itsesi TÄNNE: 100 ensimmäistä teistä saa ilmaiseksi Salvequickin kuorintasukat, joiden arvo on 24,90 euroa.

salvequick1 copy

 

2 Comment

  1. On ollut tarkoitus ostaa ja kokeilla kuorintasukkia. Kuulemma toimii:-D Osallistuin sukkien arvontaan, jos vaikka voittaisin:-)

  2. Kokeilin pari vuotta sitten, mutta valitettavasti sain niistä hirveän allergisen reaktion. Herkkäihoisten kannattanee harkita ennen kuin sujauttaa jalat sukkiin 🙂

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.