Taaperon oma huone

Meillä alkaa vihdoin ja viimein näyttää siltä, että kehtaa joitain kuviakin ottaa. Kun saimme tytön huoneeseen kunnon patjan vanhaan rautasänkyyn ja verhot ripustettua, päätin napsia muutaman kuvan teille näytille. Vielä hänen huoneessaan ei ole mitään pöytää, jonka päällä voisi vaikkapa piirtää. Ajattelin hankkia sen sitten, kun typy on hiukan isompi ja sängyn uskaltaa sijoittaa vuodekatoksen alle.

lastenhuone1lastenhuone3lastenhuone5

Tykkään tosi paljon tuosta seinien vaaleanpunaisesta sävystä. Nurmijärven Värisilmän Anita oli ihan super: mukava, asiantunteva ja kärsivällinen! Sanoin hänelle, että haluan tytön huoneeseen vaaleanpunaiset seinät, mutten sellaista äklömakeaa väriä vaan murretumman ja trendikkään. En muista kumman idea oli, minun vai Anitan, että yksi seinä maalataan liitutaulumaalilla, mutta hyvä idea se ainakin oli. Tosin taaperon liidut ovat lipsahtaneet vähän muihinkin seiniin, mutta mitäpä tuosta.

lastenhuone4

Kirjoille pitäisi keksiä vielä jokin kiva säilytysratkaisu!

lastenhuone2

Verhot ovat Jotexin Sammiet (NÄMÄ) ja meillä on nuo myös vierashuoneessa eri värissä. Sametti on ihana matsku juuri nyt ja noita Sammieita saa vaikka ja missä eri sävyissä.

viikonloppu11

Meillä on myös muutamia (esim. vuodekatoksen sisällä) Jotexin Sammie-sarjan samettityynynpäällisiä (NÄITÄ) ja TÄMÄ pyöreä.

lastenhuone6

Lightbox on Lekmeriltä (TÄMÄ) ja flamingovalaisin Jollyroomista.

lastenhuone7

Tytön jätskilakanat on saatu Jotexilta (NÄMÄ) ja ne ovat kyllä niin suloiset.

lastenhuone8

Matto on marokkolainen uniikki boucherouite-matto ja se on tilattu eBaysta.

faceen copy

Vuodekatos puolestaan on Ellokselta. Samaa katosta ei nyt näyttäisi olevan mutta TÄMÄ, TÄMÄ ja TÄMÄ ovat ihan superihania myös.

lastenhuone10

Rosetti on styroksia ja ostettu kirppikseltä. Näitä saa ilmeisesti myös ainakin Bauhausista! Valaisin on Ikeasta ja kullanvärinen osa oli alkuperäiseltä väriltään hopeinen, mutta maalasin sen kulta-spraylla.

lastenhuone9

postaus sisältää mainoslinkkejä

1 Comment

  1. Aivan ihana tuo rosetti..!
    http://westendmum.fi

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.