Polkkatyttö

Olen aika kateellinen tytölle hänen uudesta mekostaan. Minulla kun vielä ei ole himoitsemaani röyhelöpaitaa, mutta taaperolla sen sijaan jo on röyhelöitä olkapäillään. Kyseessä on Weecosilta saatu Punaisen norsun Polkka-mekko, joka saa kaikessa suloisuudessaan poikkeuksetta kehuja. Eihän noita röyhelöitä ja punavalkoista raitaa voi vastustaa.

punainennorsu3

punainennorsupunainennorsu4 punainennorsu5

Jos mekko tai muut Weecosin tuotteet kiinnostavat, muistakaa, että blogini alekoodi on vielä hetken voimassa. Koodilla MUTSIE10 saat siis 10 prosentin alennuksen normaalihintaisista tuotteista. Koodi on voimassa 15. toukokuuta asti.

punainennorsu2punainennorsu6

Mekko Punainen norsu / Weecos (TÄMÄ)

postaus sisältää mainoslinkkejä

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.