Aarrekidin uutuuksia + alekoodi

Minulla on ollut ilo pukea lapseni suomalaisen Aarrekidin vaatteisiin ihan typyn ensihetkistä lähtien, sillä yritys on ilahduttanut meitä lähetyksillään jo reilut kaksi vuotta. Kapaloin vastasyntyneen tyttäreni Aarrekidin raitatäkkiin ja nyt hän viilettelee menemään uusissa Hidden Fox -kuosin vaatteissa.

Sain Aarrekidiltä teille mutsie.fi:n lukijoille ihan ekslusiivisen alennuskoodin ja aika reilun sellaisen! Koodilla MUTSIE20 saat 20 prosentin alennuksen Aarrekidin verkkokaupassa. Koodi on voimassa tämän viikon eli 4.6.2017 saakka, joten toimi ripeästi. Koodi ei koske toimituskuluja, jo alennettuja tuotteita eikä PikkuSet-tuotesarjaa.

Tytöllä päällä Aarrekidiltä saatu Hidden Fox -mekko (TÄMÄ)

  

POSTAUS SISÄLTÄÄ MAINOSLINKKEJÄ

1 Comment

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.