Värikäs vierashuone

Vierashuone, jonka yksi seinä on kokonaan lasia, on ehkä suosikkihuoneeni täällä talossamme. En itse juuri vietä aikaani siellä, sillä siellä on X-box, jonka ääressä Jaakko treenaa kuntopyörällään (pyörähirvitys ei nyt sattuneesta syystä päässyt kuviin). Pitäisi varmasti joskus omia huone omaan käyttöön, niin ihana tunnelma siellä nimittäin on.

Huoneesta piti tulla makuuhuoneemme, mutta lasiseinä pitää aika huonosti ääntä (alakerrassa ei voisi tehdä mitään, jos toinen on vaikka jo nukkumassa). Lisäksi sänky olisi tullut tosi lähelle lasia eikä kumpikaan meistä olisi uskaltanut nukkua lasin puolella sänkyä. Lasiseinän takana kun on siis pudotus olohuoneeseen, jonka huonekorkeus on kaksi kerrosta.

Mietiskelin pitkään, millaisen vuoderatkaisun hankimme vierashuoneeseen. Vuodesohvat kun ovat melkein aina tosi rumia. Onneksi Futonnetistä löytyi ihan täydellisen kaunis vuodesohva meille: Recast Plus topatuilla käsinojilla. Nettikaupasta tulikin sitten vähän isompi satsi meille, kun tilasimme myös daybedin, josta kerroin aiemmin. Suosittelen lämpimästi Futonnettia, etenkin jos kaipailet kotiisi kauniita ja käytännöllisiä istuimia. Hinnat eivät ole ollenkaan pahoja, mutta design on silti linjakasta ja kaunista <3

Tuo vaaleanpunainen sävy sopii aivan täydellisestä vihreään seinään eikä Jaakollakaan ihme kyllä ollut mitään sävyä vastaan. Futon-vuodesohva on kovahko, mutta tykkään siitä kyllä itse. Olen nimittäin testannut sohvan vuodeominaisuuden silloin, kun tyttö nukkui vielä välissämme ja halusin välillä nukkua rauhassa. Meillä usein yöpyvä äitini taas kaipaa sohvalle vielä ohuen patjan sillä nukkuessaan.

Heh, se vähemmän tyylikäs kuvakulma vierashuoneesta (vas). Siellä on siis myös yhden kokonaisen seinän peittävä televisio. Jollain tiukasti sisustussuunnitelmastaan kiinni pitävällä saattaisi olla sananen sanottavana puolison must have -hankintaan eli ziljardituumaiseen televisioon, mutta en sentään ole ihan niin tiukkapipoinen. Rumahan se on, siitä ei pääse mihinkään, mutta leffailtaisin sitä osaa kyllä kiitellä. Tuo Ikean vanhaa mallistoa oleva senkki löytyi Tori:fi:stä. Vihreät samettiverhot ovat Jotexin (NÄMÄ).

   

Boucherouite-matto on tuttu lastenhuonepostauksesta – päätin siirtää sen vierashuoneeseen. Vanha marokkolainen on ostettu eBaysta.

Vuodesohvasta saatu alennusta bloginäkyvyyttä vastaan. Postaus sisältää mainoslinkin.

4 Comment

  1. Oikein onnistunut sisustus. Hyvältä näyttää kaiken valkoisen persoonattomuuden jälkeen kunnon värit. Ihana huone. Eikös tuo vaaleanpunainen ja tumma vihreä ole oikein tämän vuoden väripariksi valittu sisustusrintamalla?

  2. Mikä työ vihreä seinämaali on! Aivan valloittava! <3

  3. Hei, onko tuo ihana vihreä väri Vuono vai mikä? 🙂

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.