Tuparit!

Meillä vietettiin eilen tupareita ja hauskaa oli! Jaakko on sitä mieltä, ettei meidän kuuluisi enää juhlia uutta kotia, koska tämä on kolmas yhdessä asuttamamme koti. Jaakolla on muitakin kummallisia mielipiteitä, minusta ei ole liian vähäisiä syitä juhlia ystävien kanssa – eikä ainakaan uusi koti ole sellainen. Oli taustalla sitten kuinka monta kotia tahansa. Sain onneksi tahtoni läpi ja kemut järjestettiin. Juhlien teemana oli rillibileet, koska järjestimme vappukemut samalla teemalla muutama vuosi sitten. Tarkoitus on siis rillata hassuissa rilleissä! Helppo mutta hauska teema siis.

Tyttö pääsi kaikkien neljän isovanhempansa hellään huomaan mummolaan ja me saimme juhlistaa vastavalmistunutta kotia rauhassa. Nyt meni jo muuten paremmin yökyläily kuin viimeksi Haikon reissumme. Aika normaalisti hän oli mennyt nukkumaan. Kodissa nukkumisesta poiketen hän oli herännyt kerran yöllä ja mummi oli viilettänyt viereen nukkumaan ensimmäisestä älähdykseksestä. Mummit 🙂

 

Tuo mekko on Never Denimin (Bikbokista) ja ostin sen Lepistön Elisan innoittamana, kun näin hänellä saman mekon eräässä pressissä. Huomasin, että mekko oli netissä jo puoleen hintaan, mutta halusin sen heti, joten käväisin Kampin liikkeessä. Mekko ei ollut vielä tullut aleen myymälään, mutta kun sanoin siitä harmitellen myyjälle, hän lupasi antaa alennuksen joka tapauksessa. Superhyvää palvelua!

       

Viinit juhliimme tarjosi uusi, superhyvä ja nuorekas brändi Nevermind, jolta saimme maistella kaikkia värejä: sitruksisen hedelmäistä espanjalaista luomuvalkoviiniä, mehevän hilloista italialaista luomupunaviiniä ja kevyen mausteista saksalaista roseeviiniä. Aurinkoisena päivänä parhaiten kaupaksi meni valkkari, josta sekoittelimme myös raikkaita spritzereitä. Parhaiten osaan kuitenkin itse arvioida lempiviinivärini eli punaisen makua ja täytyy sanoa, että tuo Nevermindin punkku on uusi suosikkini, tulee varmasti ostettua myöhemmin. Jos kiinnostuit uutuusviineistä, niin tiedoksi, että ovat uusina vielä hiukan huonosti vielä saatavilla myymälöistä, mutta Alkon verkkokauppa toimittaa ne omaan lähi-Alkoon muutamassa päivässä. Hintaa punaisella ja valkoisella on 9,49 euroa ja roseella 8,99 euroa. Vahva suositus!

       

Meikäläisen granny look ikuistettuna! Rilleinä äidin 70-luvun lukulasit. Toisinaan on ihan kätevää, ettei äidillä ole tapana heittää mitään pois.

Tuparisilmämeikki tehty muuten Nyxin paletin punaisella sävyllä. Olen aika innoissani punaisesta luomiväristä trendinä, koska se tietty korostaa vihreitä silmiä! Kuvassa myös toinen kesäsuosikkni 100Bonin luomuhajuvesi. Ihan huumaava tuoksu! Meikit on saatu töiden kautta.

Tuparilahjaksi saimme muun muassa vanhemmilta tuon Ikean penkin toiselle puolelle ruokapöytää. Tähän saakka olemme kitkutelleet kahdella kirppistuolilla, mutta ajatuksena on koko ajan ollut hankkia suht eleetön penkki toiselle puolelle.

2 Comment

  1. Onpas kivannäköistä 🙂 Saisinko tiedustella, minkä kokoinen teidän ruokapöytä on? Ja onko tuo pöytälevy hankittu mistä?
    -PäiviH

    1. Täällä on lisäinfoa pöydästä! http://www.mutsie.fi/2017/03/07/melkein-design-poyta/

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.