Kas näin häipyy tatuointi

Olen jo pitkään käynyt läpi operaatiota, josta en ole kauheasti hiiskunut. Parikymppisenä ottamaani tatuointia nimittäin poistetaan Eiran sairaalassa. Projektissa on itse asiassa hujahtanut useampi vuosi, koska tulin välissä raskaaksi ja silloin laserointia ei voinut tehdä.

Ihan kylmästi nyt lisään tähän vain linkin Tyyli.comin artikkeliini, missä tästä operaatiosta kerron, koska se on normaalia tosi henkilökohtaisempi ja koska tiedän, että teidän lukijoiden joukossa on varmasti ihmisiä, joita tämä kiinnostaa. Käykää siis lukaisemassa! Vastaan mielelläni kysymyksiin, jos sellaisia herää!

Ranteen tatuointia ei poisteta, vaikka ihan todellisuudessa olisin kaikista mieluiten täysin tatuoinniton. Tämä siis tässä vain kuvituskuvana.

1 Comment

  1. Erittäin kiinnostava aihe, sillä itsekin olen harkinnut samaan operaatioon ryhtymistä. Olisi mielenkiintoista nähdä kuvia oman prosessisi eri vaiheista ja tietysti lopullisesta tuloksesta.

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.