Viikon parhaat: terveellisiä herkkuja ja pupulenkkareita

Paras tuliainen

Olimme perjantaina pressimatkalla Tallinnassa ja vaikutuin suuresti luksusparfyymiliike Creme de la cremen tarjonnasta ja palvelusta. En vielä tällä kerralla tehnyt ajanpuutten vuoksi hankintoja liikkeestä, vaikka ihastuinkin isosti yhteen Byredon tuoksuun. Saimme kuitenkin mukaamme pari pressikassia, joista löytyi pieni Diptyquen ja isompi Byredon tuoksukynttilä. En ole koskaan itse hankkinut laadukkaita tuoksukynttilöitä, koska en kertakaikkiaan ole raaskinut. En malttaisi polttaa edes halvempia tuoksukynttilöitä. Nämä tuoksuvat kuitenkin huumavalle ihan vain ollessaan palamatta eteisessämme. Lisää tarinointia Tallinnan reissusta muuten tulossa blogiin huomenna!

Paras ruoka 

Olen tehnyt tämän satsin iltapalaksi joka päivä siitä lähtien, kun sattumalta keksin yhdistää nämä ainekset keskenään. Olen ihan parantumaton iltaherkuttelija ja tämä hedelmä-marja-yrttikulho tuli todella kreivin aikaan nyt, kun karkinmussutukseni oli lähtenyt aivan lapasesta. Tämä vie makeanhimon mennessään ja tyydyttää naposteluntarpeen, mutta on kuitenkin terveellinen. Yksinkertaisuudessaan pensasmustikat, minttu ja vesimeloni ovat ihan lyömätön yhdistelmä.

Paras asu

Olen jymähtänyt sinivalkoraitapaitoihin, kun niitä löytyy kaapista parikin. Ehdottomasti viikon käytetyin yhdistelmä ovat raitapaita ja farkut sekä Jaakon äitienpäivälahjaksi ostamalla Minna Parikan lahjakortilla hankitut puputennarit. Kokeilin liikkeessä muutamia muitakin kenkiä, mutta nämä valitsin ajattoman värin ja helppokäyttöisyyden perusteella. Ja halusin ehdottomasti jotain tunnusomaista Parikkaa ja sainkin sekä korvat että hännät.

Paras ostos

Tyttö on innostunut Duploista ja olen etsiskellyt hänelle vanhoja palikoita kirppiksiltä. Tosi erilaisia hintoja niistäkin pyydetään, esimerkiksi tuolla isolla pohjalevyllä voi olla kaksinumeroinen hintalappu, mutta omamme olen löytänyt vitosella. Vantaan Lanttilasta löysin aika hyvällä diilillä muutaman pussukan Duploja ja tyttö on jaksanut niillä leikkia olohuoneen pöydän ääressä.

Leggingsit (NÄMÄ) ja paita (TÄMÄ) Aarrekid (saatu)

 

Paras herkku

Yritän pitää tytön mahdollisuuksien mukaan kaukana sokerista, koska haluaisin pelastaa hänet sellaiselta sokerikoukulta, missä äitinsä joutuu elämään. Karkkia hänelle ei tarjota ja muita sokeriherkkujakin hyvin vähän. Mehuista valitsemme sokerittomat tai ainakin vähäsokeriset. Niinpä tutustuin mielelläni näihin testiin saamimme uusiin välipaloihin – tai meillä nimenomaan herkkuihin. Kyseessä on siis Ryhmä hau – ja Minions-hahmoinen Fruitfrunk-tuotesarja, joka sisältää mansikka- ja omenavälipalapatukat sekä mansikka- ja banaanipalapussit. Näissä ei ole ollenkaan lisättyä sokeria eikä keinotekoisia väri-tai makuaineita. Maistuvat taaperolle tosi hyvin ja esimerkiksi noiden pikkupalojen napostelu on hyvää ajanvietettä, jos on vaikka tilanne päällä kodin ulkopuolella 😀 Ja ainakin meillä tuo Ryhmä hau on ollut aika kovaa kamaa jo pitkään.

Paras ajanviete

Olimme tytön kanssa kaksin suuren osan viikonloppua ja halusin keksiä meille kivaa tekemistä. Niinpä kävimme lauantailounaalla sushibuffassa ja siitä viiletimme Hoplopiin. Sunnuntai-aamupäivällä kävimme vielä nauttimassa melkein tyhjästä Rush Vantaasta. Tyttö on innostunut viime viikkojen aikana trampoliinilla pomppimisesta ja Hoplopissa olimmekin melkein koko ajan trampoilla. Siellä sai kuitenkin olla jatkuvasti paheksumassa trampoilla aivan kaheleina riehuvia lapsia, säännöistä piittaamattomia vanhempia ja pelkäämässä oman taaperonsa puolesta. Rushissa ihmisillä on ainakin kahden käyntikerran kokemuksellani arvioituna säännöt hyvin hallussa ja sekin tietysti auttaa, että ohjaajat valvovat, etteivät ihmiset hypi samoilla trampoilla ja muutenkin kunnioittavat turvallisuusohjeita. Trampoliinipuisto on myös vanhemmille parempaa ajanvietettä kuin leikkipuistot – sain itsekin kunnon hien päälle tytön kanssa hyppiessä. Täytynee ottaa nyt ilo irti Rushista kuukauden verran, kun tyttö pääsee sinne vielä ilmaiseksi. Family time -ajankohtina vanhemmat saavat alennusta lipuista.

POSTAUS SISÄLTÄÄ MAINOSLINKKEJÄ

2 Comment

  1. No kääk kuinka onnesta soikeana ois meidänkin 2,5v napero tollaisessa trampoliinipuistossa!

    1. Jep! Sitä aina miettii, kuinka paljon enemmän kaikkea erilaista kivaa tekemistä nykylapsilla on kuin vaikka itsellä lapsena 😀

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.