Kesän bucket list

Tein viime kesänä ensimmäistä kertaa kunnon bucket listin, josta sain kesän loputtua ruksattua tehdyksi monia juttuja. Harmittavan monia jäi kuitenkin tekemättä, mutta toisaalta sekin vaihtoehto täytyy pitää auki: ettei tee yhtikäs mitään. Minulla on paljon opettelemista siinä, etten suorittaisi lomia. Toisaalta on hyvä lyödä lukkoon joitakin suunnitelmia tai ei tule tehdyksi mitään. Lapsen kanssa täytyy pakostikin kehitellä jotain tekemistä, ettei loma mene ihan lorvimiseksi ja lapsi ala hyppiä seinille.

Ultra Bra – Ruissi

Ultra Bran Ruisrockin keikka on kesän must-juttuja mutta vielä harmittavan auki. Moni potentiaalisista seuralaisistani jäi ilman lippua, kun liput varattiin loppuun. Huikkaa, jos olet myymässä / tiedät jonkun joka myy sunnuntain lippua, tiedän pari ostajaa!

Mikkelin asuntomessut

Talomme on valmis ja materiaali- ja muut valinnat tehty luonnollisesti jo ajat sitten. Sisustuskin alkaa olla valmis. Päätimme kuitenkin lähteä taas messuilemaan, koska messut ovat muutamankin ystävämme lapsuudenkotimaisemissa. Yhdistämme siis messut Mikkelin tutustumismatkaan ystävien kanssa. Luulen, että tästä tulee hauska reissu! Johanna saa tutustuttaa minut Mikkelin parhaimpiin kirppareihin 🙂

 

Naantali – Muumimaailma

On aika ihanaa, kun tyttö on alkanut ihan eri tavalla ymmärtää maisemanvaihdosten päälle ja kokee monia kivoja juttuja ensimmäistä kertaa. Kävimme esimerkiksi pyörähtämässä Lintsillä sunnuntaina ja tyttö meni pitkästä aikaa ihan sanattomaksi. Luulen, että Muumimaailma on hänelle myös tosi mielenkiintoinen elämys. Emme ole hirveästi katselleet Muumeja televisiosta, mutta hahmot ovat olleet tuttuja pitkään. Tytön ihan ensimmäisiä sanoja oli pappa, joka tarkoitti kaikkia muumihahmoja. Haluaisin kovasti yöpyä ja lillua myös Naantalin kylpylässä ja muutenkin tutustua kaupunkiin, josta en tiedä oikeastaan mitään.

2-vuotissynttärit

Tytön ensimmäiset syntymäpäiväjuhlat aiheuttivat jostain syystä valtavan stressin minulle viime vuonna. Vaikka paikalla oli vain perheenjäseniä, tunsin kovaa painetta saada aikaan ikimuistoiset ja ihanat kemut, vaikkei tyttö niistä tietysti mitään muistakaan. Yritän tällä kertaa ottaa rennommin ja olen tähän asti missiossani onnistunutkin. En esimerkiksi edes tiedä, missä olemme syntymäpäivän aikaan. Saatamme olla kotona tai sitten landella. Pidämme juhlat siellä, missä sitten satummekin olemaan.

 

Lomaa töistä

Tähän yritän panostaa kaikista eniten. Valitettavasti homma ei ole ihan niin yksinkertaista meille bloggaajille, kuin normaalissa päivätyössä oleville. Bloggaaja on käytännössä koko ajan töissä ja ellei sormien alla ole näppäimistö tai kädessä kamera, niin ainakin someen on jatkuvasti tuotettava materiaalia. Teen kaikkeni, että voisin lomailla päivätyöni lisäksi tästä toisesta työstäni. Mikä tarkoittaa sitä, että teen hullun lailla töitä ennen lomaa, jotta saan postauksia ajastetuksi. Peruskuvio: lomaa ennen on niin paljon töitä, ettei koko lomakaan kuittaa sitä työmäärää, jota ennen lomaa paiski. Lomanjälkeisellä bucket listilläni on ikuisuusprobleeman ratkaiseminen: kuinka onnistua tekemään vähemmän töitä.

Koivuniemen herran Muumaa

Osuimme tämän merikarvialaisen lastentilan pihaan viime vuonna sattumalta, kun olimme palaamassa Harjavaltaan Seinäjoen-reissultamme. Silloin paikka oli menossa juuri kiinni, eikä yksivuotias niin välittänyt vielä tuolloin moisista ajanvietteistä. Vuotta myöhemmin tilanne on ihan toinen: tyttö on varmasti haltioissaan eläimistä ja teeman mukaan pukeutuneista työntekijöistä.

Karmarock pitkän kaavan mukaan

Jokaisen kesän bucket listillä on vanha tuttu harjavaltalaisfestari Karmarock. Puhuimme viikonloppuna harjavaltalaisten ystävieni kanssa, että Karma-etkot on aloitettava jo aamulla, koska muuten emme pääse festarialueelle koskaan. Joka kesä sama ongelma – on niin paljon juteltavaa etkoilla, että melkein unohdamme mennä festareille. Sitten harmittelemme illalla, että missasimme sen ja sen esiintyjän ja ne ja ne tyypit, kenen kanssa piti vaihtaa kuulumisia festarialueella. Erikan kanssa suunnittelimme tämän vuoden Karmaa jo viime vuoden festareiden jälkeen 😀 kertonee festareiden tärkeydestä harjavaltalaisille.

Näiden juttujen lisäksi olemme kaavailleet myös paria reissua pidemmälle, mutta niistä lisää myöhemmin!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.