Pieni shoppailuvinkki kesään

Olettekin ehkä jo kuulleet Zadaasta, nettikirppissovelluksesta, joka auttaa shoppailemaan vaatteita yhdistämällä samankokoisia ja -tyylisiä ihmisiä? Pääsin tänään esille Zadaan Discoveriin eli näyteikkunaan, jossa esitellään valikoituja tuotteita, parhaita myyjiä ja vierailevia muotivaikuttajia. Tuotteita alkoi heti mennä kaupaksi sen verran hyvin, että luulen, että laitan myöhemmin tällä viikolla vielä lisää kamaa myyntiin. Myyntiin meneviä vaatteita nimittäin riittää.

Olen yleensä tykännyt viedä vain läjän vaatteita myyntiin itsepalvelukirppiksille, mutta tuo Zadaassa myyminen on lyhyen kokemukseni perusteella yllättävän helppoa. Kannattaa kokeilla niin myyjänä kuin ostajanakin!

Edit. Ai niin ja käyttämällä koodiani IN4667 saat 5 euroa shoppailurahaa!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.