Alppiruusupuistossa

Hauskaa, kun jostain paikoista tulee tosi suosittuja, kun ihmiset alkavat jaella niistä kokemuksia somessa. Helsingin Alppiruuspuistosta tuli tänä kesänä tällainen Insta worthy -mesta, kun bloggaajat löysivät sen. Roihuvuoren Kirsikkapuiston nyt tietävät jo kaikki, mutta Alppiruusupuisto tuli minulle uutena tietona vasta tänä vuonna. Sinnehän oli siis toki päästävä. Ja onhan se aika maaginen paikka! Me myöhästyimme Erikan kanssa upeimmasta kukinnasta, mutta pääsimme kyllä jyvälle, mikä paikassa kiinnosta.

Nyt vierailu Alppiruusupuistossa on auttamatta liian myöhäistä, mutta jos et ole vielä puistossa käynyt, muista tämä ensi vuonna. Alppiruusujen ja atsaleoiden kukinta on parhaimmillaan kesäkuun alussa. Ilmeisesti kukinta oli tänä vuonna aika loistokasta, joten voi olla, ettei ensi vuonna nähdä yhtä upeaa kukintaa. Yltäkylläistä kukintaa seuraa nimittäin yleensä vaatimattomampi vuosi.

   

1 Comment

  1. Voi että, juuri alkuviikosta oltiin sukuloimassa Haagassa ja tehtiin aamulenkkejä tuolla, on kyllä kaunista! Tuli muutenkin vähän haikea olo, kun palattiin kotiin (pikkukylä lähellä h-valtaa), mistä kaikista ihanista lenkkimestoista sitä jääkään paitsi! Täällä kun ei moisia ole.

    Ihanaa syntymäpäivää teidän tyttöselle! Oma poikamme täytti viikko sitten vuoden, on tämä vaan ollut ihmeellistä aikaa! 🙂

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.