Syntymäpäiväjuhlallisuuksia

Heinäkuu on varsinkin isommalle lapselle vähän kurja syntymäpäiväkuukausi, kun kaikki ovat lomalla ja varsinkin isompia kaverisynttäreitä on varmaan aika mahdoton järjestää. Tytönkään kaksivuotissynttäreille oikeana päivänä ei olisi päässyt kummeista tai perheestä kuin ihan muutama hassu vieras, koska suurin osa porukasta oli lomamatkoilla. Niinpä päätimme tehdä oikeana synttäripäivänä kaikkea sellaista, joista tiedämme tytön itse nauttivan ja pitää oikeat juhlat sitten myöhemmin elokuussa, kun arki on kaikilla alkanut.

Synttäripäivänä piti ainakin päästä näkemään eläimiä, leikkimään ja pomppimaan. Niistä tiedämme olevan tehty tytön unelmien päivä. Niinpä lähdimme aamupäivällä Leineperin ruukille, missä tiesimme olevan ainakin lampaita. Lampaat sattuivat olemaan vielä varsin sosiaalista sorttia ja tulivat äänekkäästi portille rapsutettavaksi ja syötettäväksi. Ruukin alueella oli paljon muutakin näkemistä ja tekemistä, muun muassa kanoja, kankaanpainantaa ja taidenäyttelyä.

Piiitkien päiväunien ja lounaan jälkeen maistelimme vähän syntymäpäiväkakkua ja lähdimme sitten Porin Hoplopiin. Paikka oli perjantai-iltana aika tyhjä ja tyttö pääsi trampoliinihyppimään ja laskemaan liukmäkiä vapaasti. Me vanhemmat taas kävimme vuoron perään alennusmyynneillä, mistä tulikin mieleen, että on paljon kivempi, että Hoplop on ostoskeskuksen yhteydessä versus omassa rakennuksessaan, kuten Vantaalla.

     

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.