Kiitos taas, KarmaRock

Yksi kesän odotetuimmista illoista on taas ohi ja olo on perinteisesti vähän haikea.

Vaikka Karman jälkeen on aina takki tyhjä, sitä on kuitenkin monta ihanaa kohtaamista ja juttutuokiota rikkaampi.

Ehkä huomaatte, että minulle kotikaupunkini rakkaat festarit ovat enemmänkin juuri tunnelmointia, vanhojen ystävien tapaamista ja loppukesän juhlistamista kuin musiikin kuuntelua – raskaampi rokki ei ole tunnetusti minun musiikiani. Muttei se ei ole koskaan estänyt minua intoilemasta tapahtumasta, joka kerää vuosittain yhteen lapsuuteni ja nuoruuteni ihmiset. Enkä kuitenkaan voi lakata ihmettelemästä, miten talkoovoimin järjestetty festari onnistuu tarjoilemaan vuosittain sellaisen kattauksen tyylisiään bändejä ja artisteja piskuisella paikkakunnalla.

♥ Harjavalta rock city forever ♥

 

Meillä oli Erikan kanssa molemmilla kierrätystyylit – eli samat asut kuin Ruississa. Mitä sitä turhaan hyväksi havaittua festaristailia vaihtamaan 🙂

2 Comment

  1. Pilkkunen says: Vastaa

    Hei, Miksiköhän blogisi postaukset eivät päivity Blogloviniin?

    1. Se on ollut tosi, tosi harmillinen juttu, jolle en ole voinut tehdä mitään. Asian korjaamiseen tarvitaan blogini it-tukea, joka on ollut lomalla. Toivon, että asia saadaan nyt ensi viikolla kuntoon!!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.