Syksyn lempiasu

Ihastuin päätä pahkaa tuohon Bubble-huppariin, kun näin sen Aarrekidin uutuuksissa. Lasten vaatteet ovat usein kirjavia ja tykkäänkin lapsekkaista, monivärisistä vaatteista. Niitä vain on joskus hankala yhdistää toisiinsa. Siksi skidin vaatekaappiin tarvitaan ehdottomasti myös yksivärisiä perusvaatteita, joihin yhdistää kirjavampia kledjuja. Bubble-malliston vaatteissa on myös ihana kuplamainen pinta ja tuossa hupparissa kaunis pronssinvärinen vetoketju. Uusi Rooster-kuvio näkyy hupun sisäpuolella ja aivan megasööttinä yksityiskohtana vielä tuo tupsu hupussa. Luulen että tässä asussa typyä tullaan näkemään syksyn tullen aika paljon!

♥ Ihanaa viikonloppua  ♥

PIPO, TAKKI ja HOUSUT Aarrekid (saatu)

Saappaat 2nd hand Zara Kids

POSTAUS SISÄLTÄÄ MAINOSLINKKEJÄ

4 Comment

  1. Saako kysäistä, minkä kokoinen huppari ja minkä mittainen teidän pieni on parhaillaan. Sait myytyä, ihana! 😀

    1. Ai niin siitä oliskin voinut mainita! Meidän typy oli viimeksi kun mitattiin niin 87 cm ja tästä on muutama viikko. Huppari on jo 100 cm! Tykkään että uusissa vaatteissa on kunnolla kasvunvaraa. Tämä on tosi hyvä hiukan isommassakin koossa, mahtuu syksyllä paksumpikin paita alle 🙂

  2. Kiitos. Meillä suunnilleen samankokoinen tyttö 🙂 ei näytä päällä yhtään liian isolta kylläkään toi 100cm.

  3. Hei!

    Voisko tästä saada vielä tietoa kuinka kesti pesua? Tuo polyesteri mietityttää. Mutta tämä olis niin ihana ja laitan kyllä hankintalistalle jos vaan kestää käytössä ilman nyppyjä 🙂

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.