Iso nettikauppasuositus

Aloin etsiä tytön huoneeseen kivoja (eläinaiheisia) taideprinttejä, jotka voisi kehystää seinälle. Löysin Society6-sivustolle ja nyt olen aivan loputtomassa suossa, josta ei ole ylöspääsyä. Sivusto on ollut viikon verran auki koneella, enkä osaa tehdä päätöksiä. Printtejä on niin älytön määrä, että edessä on todellinen runsaudenpula.

Samalla huomasin, että samat printit saa myös esimerkiksi kännykänkuoriin, tyynyihin, pyyhkeisiin, mattoihin, mukeihin, you name it. Ja tietysti hoksasin, että tarvitsen todellakin uudet kuoret puhelimen perusläpinäkyvien tilalle ja ihan ehdottomasti haluan jonkin hauskan jooga-aiheisen pyyhkeen joogamattoni suojaksi hot-tunneille. Eikä meillä itse asiassa ole tabletille suojapussia enkä omista työläppärilleni laukkua! Ja miksi hiirimattomme on vain tylsä musta, puhumattakaan työpaikan mitäänsanomattomasta hiirimatosta? Joku hieno kylppärinmatto olisi sekin ihan pakko saada ja työmatkoilla olisi aika ihanaa juoda kahvit jostain uniikista termarimukista.

Tämä ajatusketju johtaa lopulta siihen, etten kertakaikkiaan kykene tilaamaan mitään, koska vaihtoehtoja on yksinkertaisesti liikaa, mutta jos olette parempia päätöksissä kuin minä, käykää tsekkaamassa tämä mesta.

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.